0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba, Önceki aracım olan 2015 corolla da kapı eşiği boyaları maalesef soyulmuştu.. Yeni corolla da aynı problemi yaşamamak adına neler yapılabilir. İnternette kendimizin yapabileceği bantlar var ancak etkili olur mu bilemedim. Yorumlarınızı merak ediyorum . Teşekkürler
Sadece kapı eşiği ile bitmiyor ön tampon,kaputun yarısı ve kapı eşikleri şeffaf film ile kaplanırsa uzun süre dayanır önden gelecek taş vs ile ezilmelerinde önüne geçmiş olursunuz.
Ümit bey merhaba, Seramik kaplama , tam kaput koruma ve karter koruma yapıldı. tamponlara ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Sadece kapı eşikleri çok çabuk boya soyuluyor. Ayakkabılardan vs..
Seramik kaplama olması daha kötü en ufak taş izinde müdahale bile yapılamıyor eğer iz büyükse araç beyaz dahi olsa lokal boya uygulaması yapılamıyor komple iz olan parça seramik kaplaması soyularak işlem yapılıyor o yüzden kaputu şeffaf film ile kaplatmanızı şiddetle öneririm,yine kapı eşiklerinede film kaplaması işinizi görecektir.
ben kapi esiklerine seffaf film kapladim.. Guzel oldu.
Mahmut bey kendiniz mi yaptıunız.. Basit birşey mi yapabilir miyim
yaninizda su olsun. Suyu sıkarak yapabilirsiniz. Olmazsa sokersiniz. Leke kalmiyor. 10 cm kalinlikta olanlar var. Onlardan alin...
10 mm olacaktı zannedersem,