0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Aslında bu arada kısıtlı olan araç portföylerinde bayileri gezen ve görüşen arkadaşların görüşlerini paylaşabileceği bir başlıkta olmalı diye düşünüyorum. Varsa özür dilerim ama ben görmedim. Çünkü ben bir bayi kurbanıyım (Tabi benimde mallığım var tabiki, ama ilk sıfır araç alma deneyiminde tahmin edemiyor insan) , Temmuzda ilçemizdeki bayileri gezdim hiç birinde araç yoktu veya 4-5 ay sonraya sıraya alıyoruz diyorlardı, bende genel olacağını düşündüm. Sonra bir baktımki farklı bayilerde o araçlar varmış. Tabi ÖTV vs artışları sebebiyle o zaman neredeyse full unu alabileceğim bazı modellerin, giriş modellerini bile alamayacak hale geldik ve şu an arkalarından bakıyoruz. Mesela XXXXXX bayisine gittim orada şu şu paketler vardı. Yada şu aya kadar araç sırası vardı gibi bilgileri paylaşsak. Sonra araç buldum , fiyatı şu kadar, bayi geçirpaket yaptı şu kadar tuttu, şöyle itiraz ettim yırttım vs gibi bilgiler güzel olacaktır.
Uzun bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba.. 2015 yılında sıfır 1,6 Multıdrıves Advance alıp foruma üye olmuş ve acemilik döneminde hepinizin çok güzel tavsiyelerinizi almıştım. Aradan geçen zaman içerisinde forumda aktifliğim azaldı.. Geçen hafta itibariyle aracımı satıp 2020 Dream Multıdrıves aracımı almış bulunuyorum. Hepinizden bir hayırlı olsun alırım inşallah. Daha aktif Formdaş olmak dileğiyle hepinize selamlar
hayırlı olsun öncelikle, kaça aldınız? Neler eklettiniz veya eklemek zorunda bırakıldınız?