0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel olmuş hemde baya eline sağlık...bu arada skyline oturup laciverte nasıl bi model yakışır diye mi düşünüyo anlamadım ....yaptığı her modele en çok(benim görüşümce)yakışan renk lacivert
Mesut hocam, bu çok güzel ya, beğenilmeyecek gibi değil bence de. Rengine bittim. 2., 3. ve 4. resimlerde aracın model olduğunu bile anlamamız imkansız. Maliyeti de gayet makul. Emeğine sağlık, paylaşım için teşekkürler.
yaa mesut abi hiç denk gelemedim kimsenin kep boyama aşamalarına teorik olarak biliyorum aşamaları ama maskelemeleri yapıştırmaları delmeleri falan bidaha kep yaptığında aşama aşama çeksen de aydınlansak bi iyicene
Aklıma yine o fıkra geldi ; Amerikada bilim adamları dünyanın en küçük otomobilini yapıp Japonya ya (kendilerini göstermek için) göndermişler. Japonlar'da onu alıp, içine müzik tesisatı yapıp geri yollamışlar.
Ya mesut cidden şimdi bunu senmi yaptın? Senmi çektin bu tanıtım kataloğu gibi fotoğrafları? Valla elleri öpülecek adamsın o zaman.
Gerçekten çekimler çok güzel olmuş derinlik çok iyi saksılı foto hariç
Mesut photoshop kullanırmısın bilgin varmı? yoksa bu tarz beğendiğin fotoların arkasını istersen buğulaştırabilirsin iznin olursa bu fotoyu photoshop kullanımı adı altındaki bölümde bir yapayım da bak olurmu? http://www.toyotaclubtr.com/digital-fotografcilik/photoshop-kullanimi/
Tamam şuan skyline ı yapıyorum sonra beğendiğin bir fotonu ferirsin rollouda yaparız ok ama kendin dene derim çünki ben senin ne istediğini tam bilemem