Merhaba, yeni corollalarda motor üst plastik kapağı mevcut değil.Bunu nerden tedarik edebilirim.Ustunde valvematic yazılı olması lazim vvt-i değil.Birde kaput fitili yeri mevcut ama fitil yok bunu nerden bulabilirim.Tesekkur ederim.
Google'dan.
Valvematic yazan isterseniz ya çıkma ya da orijinal servisten sipariş etmek lazım. Dual VVTI yazanla aynı bir fark yok. Tek yazıya takılmayın.
Ötekini de kaput altı izolatör ismiyle bulabilirsiniz.
Fitil ise D fitil alıp yapıştırabilirsiniz.
Şöyle yapıştırma değilde, kaputun altında delikler mevcut deliklere geçmeli bir şekilde olsa orjinal gibi durur aslında.
Şöyle yapıştırma değilde, kaputun altında delikler mevcut deliklere geçmeli bir şekilde olsa orjinal gibi durur aslında.
Orijinal pahalı da olur. Yetkili servisten ya da Tem Toyota Ufuk Sönmez'de varsa getirtebilirsiniz.
Bahsi geçen motor koruma ve kaput iç muhafazasını tedarik edebildiniz mi ? ettiyseniz bilgi verebilirmisiniz?
Eski modellerin kapakları uyumlu diyorlar ama yeni kasaların motoru biraz yüksek olduğu için kaputa dokunuyor diye bir şeyler duydum.
Uygulayan var ise resim vb bilgi verebilir ise sevinirim.
Selamlar.
Bahsi geçen motor koruma ve kaput iç muhafazasını tedarik edebildiniz mi ? ettiyseniz bilgi verebilirmisiniz?
Eski modellerin kapakları uyumlu diyorlar ama yeni kasaların motoru biraz yüksek olduğu için kaputa dokunuyor diye bir şeyler duydum.
Uygulayan var ise resim vb bilgi verebilir ise sevinirim.
Selamlar.
Sıkıntı yok oluyor. E210 başlığı altında paylaştım, daha önce açılan başlıklara bakarsanız.