Gönderen Konu: Cam kaldırma ve otomatik kapı kilitleme modülü  (Okunma sayısı 1120 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 37000
  • Model Yılı: '16
Cam kaldırma ve otomatik kapı kilitleme modülü
« : Aralık 06, 2020, 12:31:24 »
arkadaşlar merhaba. tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak istedim. makyajlı kasa advance için tek modül olarak camları kaldırma ve belirli bir hıza gelince otomatik kapı kilitleme özelliği olan bir modül var mıdır acaba. kabloları kesip biçmeden obd üzerinden çalışan. yeni kasalar için var böyle modüller. piyasada görünce sizlere danışmak istedim.

Toyota Club Türkiye

Cam kaldırma ve otomatik kapı kilitleme modülü
« : Aralık 06, 2020, 12:31:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '24
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Ynt: Cam kaldırma ve otomatik kapı kilitleme modülü
« Yanıtla #1 : Aralık 17, 2020, 13:15:01 »
arkadaşlar merhaba. tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak istedim. makyajlı kasa advance için tek modül olarak camları kaldırma ve belirli bir hıza gelince otomatik kapı kilitleme özelliği olan bir modül var mıdır acaba. kabloları kesip biçmeden obd üzerinden çalışan. yeni kasalar için var böyle modüller. piyasada görünce sizlere danışmak istedim.

Aliexpress türevi sitelerde etraflıca araştırmanız lazım. E210 için OBD üzerinden çalışan Head-up display görmüştüm. Belki e160-170 serisi için de vardır.

100 TL seviyesinde ise kapı kilitleme ile kapı açılınca sinyal yanması, ani frene basınca 4lü yanması gibi birden çok özellik içeren modüller hatırlıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 4 kere teşekkür etti
Ynt: Cam kaldırma ve otomatik kapı kilitleme modülü
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2020, 08:24:01 »
kapı kilitleme modülü obd soketine takılıyor, montajı 10 sn fala sürer. Ben turuncu siteden almıştım, Semiz ticaretten.
Cam kaldırma modülünü Aliexpress dışında bulmanız zor, sürücü tarafı all auto olacak aldığınız modülün.  B enn aliexpresten aldığım ürünün linkini vereyim, siz aynı satıcıya msj atıp sorabilir veya ürünlerini inceleyebilirsiniz.

TRY 322.06 | Canbus otomatik güç pencere roll-up closer 4 windows kapanış ve açılış uzaktan Corolla(08-14) tüm soket fiş
https://a.aliexpress.com/_BOQuHl