Gönderen Konu: Toyota Carina e 2.0 gli - Çeki demiri uygunluk belgesi  (Okunma sayısı 1322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota Carina e 2.0 gli - Çeki demiri uygunluk belgesi
« : Aralık 05, 2020, 10:41:36 »
Merhaba Arkadaşlar.

Aranıza yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. umarım yardımcı olabilecek birisini bulabilirim.

1998 model toyota carina e 2.0 gli model aracım var. Aracıma çeki demiri taktırıp ruhsata işletmem için bir firmayla görüştüm. Bu firma aracımı incelerken, araçta çekebileceğimiz yük kapasitesini gösteren etiket olması gerektiğini ve bulamadığını söyledi. bunun için de servisinden çeki demiri uygunluk belgesi almamım yeterli olacağını söyledi. Toyota servisini aradım ve şu an ellerinde böyle bir belgenin olmadığını, yurt dışı ile iletişime geçip bana geri döneceklerini belirttiler. Fakat hala dönen olmadı ( 3 aydır )

bu gibi durumla karşı karşıya kalan var mı aranızda ?

yorumlarınızı ve yardımlarınızı rica ediyorum.

Toyota Club Türkiye

Toyota Carina e 2.0 gli - Çeki demiri uygunluk belgesi
« : Aralık 05, 2020, 10:41:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Carina e 2.0 gli - Çeki demiri uygunluk belgesi
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2020, 16:09:14 »
İnternette çeki demiri ile ilgilenen bir firma telefon numarası 0532 764 72 05 görünüyor,görüştüğünüz firma değilse fikir alabilirsiniz,diğer bir seçenek aynı araçtan kullanan üyelerimize etiketin yerini tarif edebilirseniz  ve onlarınki duruyorsa oradan fikir edinilebilir umarım şase no gibi her araca farklı etiket  yoktur.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2020, 18:32:47 »
Merhaba Arkadaşlar.

Aranıza yeni katıldım ve desteğinize ihtiyacım var. umarım yardımcı olabilecek birisini bulabilirim.

1998 model toyota carina e 2.0 gli model aracım var. Aracıma çeki demiri taktırıp ruhsata işletmem için bir firmayla görüştüm. Bu firma aracımı incelerken, araçta çekebileceğimiz yük kapasitesini gösteren etiket olması gerektiğini ve bulamadığını söyledi. bunun için de servisinden çeki demiri uygunluk belgesi almamım yeterli olacağını söyledi. Toyota servisini aradım ve şu an ellerinde böyle bir belgenin olmadığını, yurt dışı ile iletişime geçip bana geri döneceklerini belirttiler. Fakat hala dönen olmadı ( 3 aydır )

bu gibi durumla karşı karşıya kalan var mı aranızda ?

yorumlarınızı ve yardımlarınızı rica ediyorum.
Çeki demiri uygunluk belgesi aracınız için çeki demiri bağlantı yeri varmı yokmu onun için istenmiş aracın arka tampon altına bakın orada demir bağlantı yeri varmı yokmu belli olur aracın fren tertibat sistemi bu işe izin vermesi gerekiyor yoksa olmaz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Coronaciyiz
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 233000
  • Model Yılı: '93
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2020, 01:14:12 »
Çeki demiri belgesini  TSE veriyor bağlı bulunduğunuz ilin TSE kurumundan randevu oluşturup alabilirsiniz öncelikle çeki demiri takılmış olup TSE ye giderek oradaki görevli aracı inceleyip uygun olup olmadığını kontrol ederek belgeyi düzenler
🙂🙂🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🙂🙂

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 400000
  • Model Yılı: '97
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2022, 20:59:11 »
Bu konuyla ilgili ne yaptınız acaba bende merak içerisindeyim internetten bizim bu araçların kitapçığına baktım römork çekmeye uygunmuş.
Kaç kg çekebilme kapasitesi falan yazıyor kitapçıkta.
1997 Toyota carina e
2010 Renault clio
(Yakında umarım 2012 GT86)