Gönderen Konu: Kaput titriyor  (Okunma sayısı 1607 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Kaput titriyor
« : Aralık 03, 2020, 21:13:11 »
 1.33 life araç isinana kadar yani 800 ile 100 0 devir arası sorun yok isindiktan sonra sadece rolantide yani araç boşta duruyorken devir 550 lere düşünce bı titreme oluyor kaput bile titriyor ... Hafif gaz verdiğim andada problem yok kalkış gidis herşey mukemml ama sade durunca devir 550 lere inince titreme...hayır kaputun bile hafif titredigini hissediyor um içerde otururken bile çak hafif ama hissediliyo ya da ben taktım  .... Boğaz kelebeğin ide temizlettim subab dediler dedim durum bı size sorayım... Bunu daha önce yaşayan varmı ...

Toyota Club Türkiye

Kaput titriyor
« : Aralık 03, 2020, 21:13:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaput titriyor
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2020, 23:59:28 »
1.33 life araç isinana kadar yani 800 ile 100 0 devir arası sorun yok isindiktan sonra sadece rolantide yani araç boşta duruyorken devir 550 lere düşünce bı titreme oluyor kaput bile titriyor ... Hafif gaz verdiğim andada problem yok kalkış gidis herşey mukemml ama sade durunca devir 550 lere inince titreme...hayır kaputun bile hafif titredigini hissediyor um içerde otururken bile çak hafif ama hissediliyo ya da ben taktım  .... Boğaz kelebeğin ide temizlettim subab dediler dedim durum bı size sorayım... Bunu daha önce yaşayan varmı ...
Boşuna uğraşmayın aracın yazılımı öyle ayarlı sebebi yakıt ekonomisi ve çevreye daha az zarar vermek için öyle ayarlı aracı çalıştırınca parkları açık bırakın düzelir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 04, 2020, 15:53:08 »
Boşuna uğraşmayın aracın yazılımı öyle ayarlı sebebi yakıt ekonomisi ve çevreye daha az zarar vermek için öyle ayarlı aracı çalıştırınca parkları açık bırakın düzelir.
anladım subap felan dediler alakası yok ozaman bende korktum... gercek toyota ustası bulmak zor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 04, 2020, 23:17:09 »
anladım subap felan dediler alakası yok ozaman bende korktum... gercek toyota ustası bulmak zor
Subab yanması olursa araç rolantide sabit durmaz devamlı yukarı aşağı oynar,sizdeki farklı bir durum.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 05, 2020, 20:38:25 »
Subab yanması olursa araç rolantide sabit durmaz devamlı yukarı aşağı oynar,sizdeki farklı bir durum.
hocam son bişeyi sorayımda mersinde bildiğiniz iyibir toyota ustası varmı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '19
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 05, 2020, 20:50:17 »

Aracınızda LPG var mı? LPG varsa LPG'cinizde rolanti ayarı ve enjektör kontrolü yaptırın.
O