0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunları kim nasıl uyduruyor ve kim nasıl yayıyor merak ediyorum.
Aynısını söylemeye gelmiştim ağzına sağlık abi. Şaşırıyorum gerçekten bu cahillik seviyesine. 5G'de oluyor da 4.5G'de neden olmadı? Bunun bir üst seviyesi chemtrails, onun da üst seviyesi düz dünya komplocuları zaten.
HAARP'ı unuttun Mutlu
Gaddafinin 2009 da virüsle ilgili söyledikleri bugün yaşananların aynısı. YouTube ye girin izleyin. Bu virüsün plansız olduğuna inanmıyorum.
Bel ki 4.5G'nin çekim gücü yavaş gelmiştir, 5G'de hızlı gelmiştir. Her şeyi geçtim forumun ve hayatın en saçma haberi bu sanırım.
Dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran sağlığımızı ve ekonomimizi tehdit eden bir salgınla ilgili ortaya atılan doğruluğu ya da yanlışlığı kanıtlanmamış bir iddia ile ilgili saçma haber yorumunuza katılmıyorum. Ben haberi yorum yapmadan paylaştım, iddia yarın kanıtlanabilir ya da çürütülebilir bu gibi konularda keskin konuşanlar hep yanılmıştır. Ben kesin konuşmuyorum ama ciddi iddialar var. Geçen yıl korona virüsün başladığı ilk günlerde dünyanın birçok ülkesinde G5 baz istasyonları protestosu yapılmış, G5 istasyonlarının olduğu yerlerde toplu kuş ölümlerinin olduğu haberleri yapılmıştı. Linkte vermiş olduğum 5g teknolojisinin kanıtlanmış zararları yazısını okumanızı tavsiye ederim.5G’de Kullanılacak Teknolojinin İspatlanmış Zararları:Kalp ritim bozukluğuGenetik bozulmalarMetabolizma bozukluklarıKök hücre gelişiminde yapısal bozukluklarKanserlerKalp-damar hastalıklarıAnlama bozukluklarıDNA hasarlarıHuzur bozukluklarıSerbest radikallerde artışÖğrenme zorlukları ve hafıza tahribatıSperm fonksiyonlarında bozukluk ve kalite düşüklüğüDüşük yapmaNörolojik hasarlarObezite ve diyabetStres bozukluklarıÇocuklarda ise sebep olduğu durumlar şu şekilde:OtizmHiperaktivite ve dikkat bozukluğuAstımŞu ana kadar insan sağlığına olan olumsuz etkilerini listeledik. Bir de doğrudan etkilediği canlı türleri var onların listesi ise şu şekilde:KarıncalarKuşlarOrmanlarKurbağalarMeyva sinekleriBal arılarıBöceklerFarelerMemeli hayvanlarBitkilerin pek çok türüTüm bunların dışında yakın zamanda yapılan gözlemlerde mikrobiyolojik hasarlar ve etkiler de tespit edilmiş durumda.Kaynak: https://www.analizportal.com/gelisim-mi-katliam-mi-5gnin-gercek-yuzu/
Sadece baz istasyonları değil birçok teknolojik gelişme ekosistemi ve insan vücudunu detaylı olarak etkiliyor,5G baz istasyonları direk virus yayıyor diyemeyiz ama insan savunma sistemini çökertip virüse yakalanma hızını artıyor olabilir,bundan hariç birçok elektrik üretim santralleri GES,rüzgar gülleri vs bulunduğu bölgede iklim değişikliği kuşların ölmesi ve eko sistemin bozulmasına neden oluyor,dahada ötesi baz istasyonları kurulduğu yerde meyve ağaçlarının verimini ve kalitesini düşürüyor özellikle ceviz ağacının meyvesi ne kanser işlemesine neden oluyor,rüzgar enerjisi için kurulan terminaller her ay düzenli dişli yağlaması yapılması gerekiyor yağlama sonrası çalışırken doğaya fırlayan gres yağları tehlike saçıyor gibi gibi,gelişen her teknoloji getirisinden fazla götürüsü oluyor. [/quoteİnsan sağlığına ve çevreye doğrudan veya dolaylı zarar verdikleri kanıtlanmış durumda Ümit Bey.
Bu arada bilinenin aksine her yerde baz istasyonu olması daha sağlıklı. Telefonların hattı çekebilmesi için uzaktaki baz istasyonuna bağlanmak için daha fazla güç harcar. Öte yandan yakındaki baz istasyonu için daha az güç harcaması yeterli.