0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır takipteyim, 2011 Avensis aracımın sol arka stopu içeri su alıyor. buharlaşmış su şeklinde. bagajın içinde sinyal lamba vs sökerek kurutayım dedim ancak o bölme değil. dışarısı ile lambaların arasında kalan ısıcam gibi görev gören bölüm var ya, tam kapalı hani. işte ordabuhar var, özellikle yağmurdan sonra yada araç yıkamadan sonra daha da artıyor ve hiç azalmıyor mübarek. Toyota servisi aradım, bir oraya bi oraya bağladılar. en son biz sizi arıcaz dediler, sağolsunlar 9 gündür arayacaklar.aracımın 90 bin bakımını yeni yaptırdım, komple Toyota servis bakımlı. bu stopun değiştirilmesi garanti kapsamında mı? herhangi bir çizik vuruk yok stopta, dışardan hasarı yok. kullanıcı hatası değil. Aracın stopları garanti kapsamında mıdır?
2011 model araç nasıl garanti kapsamında olacak?
Şöyle garanti kapsamında olabilir diye düşündüm: 10 yıl ya da 100.000 km. Hangisi önce dolarsa. E 10 yıl olmadı, 100.000 de olmadı. Hafta içi randevu alıp aracı direkt götürcem. Telefonla iş yürümüyor anlaşılan. Servis işi çözerse ne ala. Çözmezse hazır hafta sonu yasaklıyız. Cuma gününden söküp işlemleri kendim uygularım. Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Durumun nasıl ilerlediğini burdan sizlerle paylaşacağım.