Gönderen Konu: Telefon Rehber Problemi  (Okunma sayısı 1216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 3500
  • Model Yılı: '19
  • 2 kere teşekkür edildi
Telefon Rehber Problemi
« : Kasım 29, 2020, 00:29:17 »
Öncelikle iyi akşamlar. Toyota 2019 model 1.6 Dream aracımın Multimedyasında  arayanların isimleri rehberimde kayıtlı olduğu halde çıkmıyor. bunu düzeltmenin yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ne yaptıysam olmadı. Biri arayınca kim arıyor diye telefona bakmam gerekiyor Ekranda numara çıkıyor isim çıkacağına yardımcı olursanız sevinirim. Hepinize iyi akşamlar

Toyota Club Türkiye

Telefon Rehber Problemi
« : Kasım 29, 2020, 00:29:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 5500
  • 10 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Ynt: Telefon Rehber Problemi
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2020, 03:50:42 »
Aynı sorunu bende yaşadım. Telefonu yenileyerek sorunu çözdüm. Başka bir telefonla denemeni tavsiye ederim. Sorun devam etmiyorsa telefonuna format atıp deneyebilirsiniz. Özellikle rehberi kopyala yapıştır yapmadan önce manuel bir kac numara kaydederek denemelisin. Kolaylıklar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '20
  • 8 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2020, 04:38:21 »
Sanki ben böyle birşey görmüştüm. Telefon rehberindeki kişileri gmail gibi bir maile değilde telefonun kendi hafızasına kaydedip denediniz mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 93000
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2020, 13:15:21 »
Sanki ben böyle birşey görmüştüm. Telefon rehberindeki kişileri gmail gibi bir maile değilde telefonun kendi hafızasına kaydedip denediniz mi?

Söylediğiniz doğru. Aynı araç bende de var. Aynı sorunu ben de yaşadım geçen yıl. Sonra internetten araştırdım ve sorunu çözdüm. Numaraları, telefonda gmail'e değil de telefonun hafızasına kaydedin. Sonra da tüm numaraları kontrol edin. Numaraların başında +9 olmayacak. Var ise +9'u silerek kaydedin. Sonra arabanın cihazında şu anki telefon rehberini sıfırlayın. Sonra tekrar telefonu cihaza bağlayarak rehberi yükleyin. Sorun cözülür.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 90000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2021, 02:16:45 »
Benim telefonum bağlı iken bütün isimler çıkıyor. Eşimin telefonu bağlıyken çoğu çıkmıyor, bazıları çıkıyor.

Ben de tam çözemedim ama telefon hafızası ile ilgisi yok. Çünkü benim telefonumda da rehber gmail hesabına kayıtlı. Ama şundan eminim ki benim rehberimde kimse +90532xxxx şeklinde kayıtlı değil. 0532xxxx şeklinde kayıtlı. Eşimin telefonunu bilmiyorum. Büyük ihtimalle +90 ile kaydedildiği için oluyor.