Gönderen Konu: Vw'den Şok Karar Passat'ın Üretimi Duruyor  (Okunma sayısı 1905 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
Ynt: Vw\'den Şok Karar Passat\'ın Üretimi Duruyor
« Yanıtla #20 : Aralık 03, 2020, 14:28:30 »
Mercedes kompresör avangard e serisi W210 ve 211 kasa bu güne kadar üretilmiş kendi sınıfında en iyisidir,hâlâ tadını unutamadığım ender araçlardan birisidir,heleki o 3 viteste bile gazlayınca insanı koltuğa yapıştırması yokmu ayrı bir keyf,konfor ve güvenlik aracıdır.
Mercedes sahipleri araçları kaç model olursa olsun sadece Mercedes gözüyle bakarlar "Mercedes'im" var,
Yaşlı amcalar dan biride 123 kasa Mercedes ile kaza yapar ve çok sinirlenir,gençler sorar noldu amca hayırdır felan,
_ Yaşlı amca ; delinin biri arabaya çarptı der ,
_ Gençler ; Amca araba neydi diye sorar Mercedes diye cevap verir amca gençler bidaha amca kaç model der,yaşlı amaca sinirlenerek Mercedes dedik yaaaa diyerek kızar.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 03, 2020, 13:58:07
Zaten bağımlılık yapan iki araç vardır biri Mercedes diğeri toyotadır,bu araçların birine binen bidaha vazgeçemez aracını satıp başka model bir araç alsa dahi herzaman toyotasına veya Mercedes'sine özlem duyar eninde sonunda satıp tekrar eski aracından alır.

Ümit Bey, Mercedes, Lexus ile birlikte  dünyanın en konforlu araçlarından biridir, bu bir gerçek. Mercedes'e çok bindim ama  hiç Mercedes almak nasip olmadı lakin Toyota'nın bağımlılık yaptığı doğru Toyota'dan sonra bindiğim muadil araçlardan aynı sürüş zevkini, konforu, tokluğu ve güven verişi bulamadım. Ben sert ve sportif araçları hiç sevmiyorum yumuşak, konforlu, tok, güven veren, geniş ve donanımlı araçlar tam bana göre yani anlayacağınız bütçeme göre memur Mercedes'i diyebileceğim aracım  Toyota'dan çok memnunum. ileride Allah ömür verir de imkanım olursa Mercedes veya Lexus'a binmek isterim ama şu şartlarda  elimizdekinin kıymetini bilip Allah'a  şükretmek en iyisi galiba. Allah ihtiyacı olanlara daha güzellerini nasip etsin İnşAllah.

Toyota Club Türkiye

Ynt: Vw\'den Şok Karar Passat\'ın Üretimi Duruyor
« Yanıtla #20 : Aralık 03, 2020, 14:28:30 »