Servisler multimedya update geldi diyerek ortalama 50 Euro ücretle servise çağırınca ufak bir araştırma ile eylül ayınan beri ortalıkta gezen 12 GB lık bir dosya indirdim ve ne olacak ki altı üstü update diyerek başladığım yükseltme işlemi önce 0001 sonra da 0006 diue bir arıza ile 13bin liralık bir hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Multimedya çalışmadığı gibi artık hiçbirşekilde hata ekranından çıkmıyordu. Aracım hybrid corolla 2019. Multimedya panasonic ve navigasyonsuz model. Korkunç bir can sıkıntısı çünkü öyle bir içiçe geçmiş sistem ki, hud hariç hiçbir panel de çalışmıyor. Saati bile ayarlıyamıyorsunuz. Muhteşem hız göstergesi yıllar çncesinin paneline dönüyor.
Bu nedenle kendiniz sakın denemeyin. Bu bir. Muhtemelen piyasadaki dosya eksik. Araştırmalarım sonunda bir değil üç usb ile yapılması gerektiğini öğrendim.
İkincisi sonkar (Yenibosna) diğer servislerin yapamadığını yaptı. Diğer servisler bu update işlemine tenezzül bile etmiyorlar. Bu arızanın oluşması durumunda garanti dışına çıkıyor ve sorumluluk almak istemiyorlar. Sonkar

cihazın nvramını resetleyip orijinal haline getirmenin bir yolunu biliyor ve bu şimdilik hiçbir serviste yapılmıyor. Fabrikada bile yapılamadı. Yani bu işlem için en garantili servis diyebilirim.
Üçüncüsü: Bu update muhteşem bir şey. Herşeyden önce IOS 14 ile carplay multimedyaya başka bir karakter kazandırdı. Deneyerek görün. Youtube da videolar var. Vee:
Navigasyon tuşu artık bir işe yarıyor
Yaptırırsanız kesinlikle aracınıza değer kazandıracağına inanıyorum. Hepinize saygılar