0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bulunduğunuz kenti yazarsanız usta önerileri olabilir,anlaşıldığına göre tam teşhis yok deneme yanılma ile masraf var,baskı balata markası,volan taşlandımı? benzin pompası ne durumda?aracınız kaç km de ve de balata değişiminden sonra el fren ayarları ne durum da?
Evet aracımda lpg var ancak benzindede aynı durum söz konusu 1.2 viteslerde al ver yapar gibi silkeleme yapıyor.Bir ileri bir geri silkeleniyor.Mesaj Birleştirildi: Kasım 26, 2020, 20:00:51 Izmirde yaşıyorum.Baskı balata aisin takıldı volan taşlandı.El freni ayarları yapılmadı.Araç 258 bin km de .Benzin pompasının durumunu bilmiyorum.
İzmir'de Özsoy LPG Recep usta var yanına gidin düzeltir,ama gitmeden önce aracın akü eksi kutup başını sökerek yarım saat bekleyin bu arada LPG sigortasını sökün lpg'yi depodaki vanadan kapatın araca hiç LPG gelmesin sonra aracı 50 ila 100 km aralığında benzinde kullanın sonra yolda LPG ayarı yaptırın düzelir,LPG ayarı haricinde mekanik kontrolü yaptırın ön arka ve şanzıman motor kulağına baktırın.
aynı sorun benzindede var şanzıman ve motor kulaklarına baktırdım,usta sağlam sıkıntı yok dedi.
Teşekkürler yani lpg benzin ayarınıda bozuyor öyle mi