0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
% 9.11 diye ilan edilen artış rakamının burada kalacağını sanmıyorum,tuik enflasyon rakamları ile son dakikada bu yıl yapılan % 22.58 lik zammın bir ilgisi alakası var mı?yok elbette..Mecliste bu konuda fahiş muayene ücretlerinden bahsedildi geçenlerde ancak umursayan olmadı,resmen soygun ücreti gibi..doğuş grubu vw bu mantıkla pazarlamıyor mu? Yazıktır..yapılan işlemle alınan paranın bir hakkaniyeti var mı?
Aklımda yanlış kalmadıysa ihaleyi döviz üzerinden aldılar , köprü - otoyol gibi. %50 falan zam olması lazım bu hesapta. Bilmiyorum sözleşme nasıl ?https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/arac-muayeneye-1-milyar-dolar-yatirdi-20-yilda-10-milyar-dolar-aktaracak-10613610Evet , aklımda doğru kalmış , dolara endeksli ihale. En fazla devlet kendi payından fedakarlık eder , şirket etmez.Ha bu arada yurdum insanına da acıyacak bir durum yok , kendi düşen ağlamaz.
2022 Yılı araç muayene zam ; Araç Muayeneye Dev ZamKDV dahil muayene ücretleri;Otobüs, kamyon, çekici ve tankerlerde 503,86 liradan 685,58 liraya..Otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römorklarda 372,88 liradan 507,40 liraya...Traktör, motosiklet ve motorlu bisikletlerde 189,98 liradan 258,42 liraya yükseldi.
iyi güzelde ben kendim düşmedim. Kurunun yanında yaş olup yanacakmıyım ben? Ya da benim gibiler.. hani dolarla işimiz yoktu, hani kur bizi bağlamazdı...
Yıllardır söylüyoruz,mecliste bile görüşüldü,hiç bir faydası olmamış,şu gelen zamlara bakın kabul etmek ve mantıklı olduğunu söylemek mümkün değil,yazı dili ile ne kadar yazılıyorsa o kadar yazılıyor,24 Ocak'ta muayeneye girecek Corolla,acaba ne kadar olur ne tutar derken 508+110+8 tl rakamlarını öğrenmek şok edici oldu,sonuçta bunlar özelleştirmenin sonucu,keşke Karayollarında muayene istasyonları uhdesinde kalsaydı...kaç liralık yatırım yapıldı?kaç lira masrafı var?
keşke Karayollarında muayene istasyonları uhdesinde kalsaydı...kaç liralık yatırım yapıldı?kaç lira masrafı var?