Gönderen Konu: Makine ile Kalorifer Temizliği Yaptırdım  (Okunma sayısı 674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '11
  • 23 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Makine ile Kalorifer Temizliği Yaptırdım
« : Kasım 03, 2020, 21:27:46 »
Aracın sol taraf biraz sıcak ısıtıyordu diğer taraflar ise çok az hatta hiç ısıtmıyordu. Ümraniye’de Güven Elektrikte makineye bağladılar 60 derece sıcaklıkta suyu bağladılar aracın giriş çıkış hortumlarına 1 saat parça parça pislikler çıktı. Sonuç pek inanmıyordum ama şimdilik iyi oldu açıldı.
ERİŞİR MENZİ-İ MAKSUDUNA AHESTE GİDEN
TİZ REFTAR OLANIN PAYİNE DAMEN DOLAŞIR

Toyota Club Türkiye

Makine ile Kalorifer Temizliği Yaptırdım
« : Kasım 03, 2020, 21:27:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Makine ile Kalorifer Temizliği Yaptırdım
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2020, 23:37:22 »
Aracın sol taraf biraz sıcak ısıtıyordu diğer taraflar ise çok az hatta hiç ısıtmıyordu. Ümraniye’de Güven Elektrikte makineye bağladılar 60 derece sıcaklıkta suyu bağladılar aracın giriş çıkış hortumlarına 1 saat parça parça pislikler çıktı. Sonuç pek inanmıyordum ama şimdilik iyi oldu açıldı.
Antifiriz kullanmazsanız veya piyasa malı antifiriz adı altında satılan ürünlerden kullanırsanız kısa sürede tekrar eski haline döner,hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 141000
  • Model Yılı: '03
  • 111 kere teşekkür edildi
Ynt: Makine ile Kalorifer Temizliği Yaptırdım
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2020, 23:55:36 »
hayırlı olsun. Lpg varsa ve T bağlantı yapılmışsa hemen düz bağlatın, yoksa bir kaç yıla yine tıkanabilir
sonuna kadar toyota...