Gönderen Konu: Bat-mobile  (Okunma sayısı 964 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Bat-mobile
« : Nisan 14, 2009, 03:57:12 »
Agri'li bir kaportaci Batman araci uretmis. :)

Fotografiyla birlikte haber linki:

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=931004&Date=14.04.2009&CategoryID=77
Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

Bat-mobile
« : Nisan 14, 2009, 03:57:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Bat-mobile
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2009, 10:44:12 »
haberi okudunuz mu bilmiyorum, adam suyla çalışan araba yapmış, işe de yaramış ama kimsenin taktığı, birilerinin destek verdiği yok...yazık gerçekten, kendi imkanlarıyla uğraşıyor fakat ilgi göremiyor..çok yazık
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2009, 11:00:44 »
haberi okudunuz mu bilmiyorum, adam suyla çalışan araba yapmış, işe de yaramış ama kimsenin taktığı, birilerinin destek verdiği yok...yazık gerçekten, kendi imkanlarıyla uğraşıyor fakat ilgi göremiyor..çok yazık
Türkayı malesef Türkiye'de böyle bırak desteği köstek bile olunuyor sonra başka bir ülke çalıveriyor.

En basiti geçenlerde olmadığını düşündüğüm bir fikir geldi aklıma çizdim araştırdım benzeri yok ben bunun patentini alayım satarım bu fikri dedim birde ne göreyim patent araştırması için bile cebimden birsürü para çıkacak eğer yoksa patenti için ayrıca bir işlem yapacaksın. düşündüm niye uğraşayım ve bıraktım.
kimbilir benim ve bu konudaki arkadaşlar gibi ne kadar farklı düşünceleri projeleri olan insanlar var prosedürler yüzünden baştan vazgeçen, bu ülkemizin gelişmemekdeki en büyük ayıbı diye düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2009, 11:01:24 »
Takdire şayan çabalar gerçekten. Acaba neden ilgilenilmemiş o da çok ilginç, inanılmadığı için mi? Katkı maddesinin de ne olduğu belirtilmemiş.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2009, 11:14:17 »
iyi ki de belirtilmemiş hakkı abi, adam da gizli tutmalı ki çalınmasın fikri, yoksa başka bir ülkede bu proje gerçekleştirilir, patenti alınır, benim canım milletim de o sistemi hakkettiği paranın kat kat üstünde paralar ödeyerek almak zorunda kalır !!!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2009, 12:15:34 »
Türkay o suyla çalışan arabayı iki senede bir üreten bir "müthiş türk" çıkıyor.. :)
Ben fazla önemsemiyorum. "Erke dönergeci"ni beklemeye karar verdim :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2009, 12:23:53 »
  UStanın ellerine sağlık.Kendince birşeyler yapmış ne güzel..Ülkemizden dışarıya fazlası ile beyin göçü yaşanıyor.Kapan götürüyor...
  GİTT bile usta elinden çıkmış bir araba.Öyle mühendislik harikası bir şey değil.Maslak sanayi sitesinde bir ustaya yaptırılmıştı.İki adet.17'' BBS jantlar,spor yaylar ve amortisör ve daha diğerleri...Kafayı yorarlarsa çok iyi işler çıkartabilirler ustalarımız...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2009, 15:28:28 »
Boylelerine destek icin bir fon vardir mutlaka, yoksa da olusturulmali.Kaynak bulamazlarsa Merkez Bankasi ne gune duruyor...Daha iyi bir yatirim mi olur?
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2009, 16:03:53 »
Boylelerine destek icin bir fon vardir mutlaka, yoksa da olusturulmali.Kaynak bulamazlarsa Merkez Bankasi ne gune duruyor...Daha iyi bir yatirim mi olur?

Kredi garanti fonu var mesela:

www.kgf.com.tr
Folgsamkeit macht frei...