Gönderen Konu: İridyum Buji  (Okunma sayısı 640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
İridyum Buji
« : Ekim 30, 2020, 15:32:46 »
Merabalar.  2005 Model 1.6 Benzin/LPG Corolla'm var. Ustaya götürdüğümde İridyum buji taktırmamı tavsiye etti. Benden önce taktıran varmı?. Performans ve Yakıt olarak nasıl bir fark olur. fikirlerinizi bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

İridyum Buji
« : Ekim 30, 2020, 15:32:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '18
  • 67 kere teşekkür etti
  • 172 kere teşekkür edildi
Ynt: İridyum Buji
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2020, 18:52:34 »
Merabalar.  2005 Model 1.6 Benzin/LPG Corolla'm var. Ustaya götürdüğümde İridyum buji taktırmamı tavsiye etti. Benden önce taktıran varmı?. Performans ve Yakıt olarak nasıl bir fark olur. fikirlerinizi bekliyorum.
orjinalinden şaşmayın derim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: İridyum Buji
« Yanıtla #2 : Ekim 31, 2020, 09:45:40 »
İridyum buji gerçekten ateşleme ve buji ömrü olarak çok kaliteli ve iyi bir buji tipi fakat Ateşleme güçlü ve normal bujiye göre akıcı olduğu için stadart buji ye uygun bobin yapısı aşırı ısınıp sık arıza verme durumu var diye biliyorum .Bu konuyu araştırıp  ona göre alıp takmanızı tavsiye ederim  . Ben de bir dönem aracımda lpg oldugu için ateşleme kalitesi yüksek diye düşünmüştüm ama biraz araştırınca bu sonuca karar verdim . Sizde araştırın isterseniz .Buji noktasında denso nun birçok sahtesi var orijinalini ya servisen yada emin olduğunuz bir özel servisten temin edebilir siniz .Veya NĞK markasını tercih edin oda çok kaliteli bir üründür  .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "