0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz ay 2020 model Toyota Corolla Hybrid Flame X-Pack araç satın aldım. 1.000 KM yol da yapmış bulunmaktayım ve bakım için yarına randevu aldım. Sormak istediğim husus şu bakım sırasında bayide yaptırılabilecek şeyler neler? Aracın içinde olan yazılımla vb. yollarla bayide yapıldığını bildiğiniz şeyler var mı? Araçla geçirdiğim kısa sürede aracın kumandasından cam veya sunroofun kapanmaması biraz problem oldu. Eski aracımdan alışkanlık olmuş, motoru kapattıktan sonra tekrar açmam gerekiyor camları kapatmak için. Bunun yapabileceğini umuyorum. Bakım sırasında dikkat etmem gereken veya yaptırılabilecek faydalı şeyler varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
Geçen hafta Ankara EFE'de 1000 km. kontrolü yaptırdım. Bu kontrolde 3 olan otoban konfor sinyalini 7 yaptırdım, uzaktan kumanda ile cam açma-kapama modülünü ücretsiz olarak aktif ettirdim. Ayrıca alt karter koruma (Saç) taktırdım.(ücretli)
Merhaba, Serviste 1000 km bakımında kumandadan cam kapatmak için işlem yaptırdınız mı?
1000 km bakımında pek bir şey yapılmıyor araç lifte kaldırılıp sonra yıkanıyor.Bazı arkadaşlar ise, motor yağını değiştiriyorlar buna gerek var mı ? Yok.
Örneğin 1000 km geçtik gidemedik bakıma.Bayide 3000 km kadar bakım olur demişti.Forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar motor yağını değiştiriyorlarmis galiba.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?