0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende denizliden halil 95 model gli toyotamız var bu modellere modifiye pek ii gitmior ama ben sade güzel bişey yapmak istiyorum rengi bordo oldugu için xenon far mı yoksa angel far mı daha ii gider??birde kenarlara sis farı yapma şansım varmı alt kaporta üstüne monte edilerek pek bilgim yok sade ama ilgi çekici güzel bişey olsun istiorum fikirlerinizi bekliorum..
valla bu kasaya modifiye gitmiyo derken_? biraz ilginç olmuş....angel mı zenon mu derken angel ve zzenon birliktede olur... Türkay abininde dedii giib örnekler ve icraat sende...
bence öle sadelik daha bi hoş duruyor arabaya tofaşlara giden modifiye bizim arabalara gitmior bence tofaşa ne yapsan yakışıor o amaçla dedim yanlş anlaşılma olmasın..
tofaşa ne yapsan yakışıyor mu uff zevklerimiz hiç uymayacak seninle, bak arabaya ne yap biliyor musun, angel falan boşver, direk xenon tak ondan sonra 15" jant tak, başka da elleme arabayı
Hosgeldin Halil, kazasiz belasiz kullan.Benim araba da bu renk. Aluminyum hafif jantlar olur Turkay'in dedigi gibi. Modifiye yakisir da, belki imkanlar Honda icin oldugu kadar olmaz.
Cardomain'deki asiri modifiyeli bir Prizm http://www.cardomain.com/ride/2954806?utm_source=email-digest&utm_medium=email&utm_campaign=email%2Bdigest