0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 model 1,33 Corolla aracımın sol ön amortisöründe hafif bir kaçak var (terleme gibi) o yüzden ön ikisini değiştirmeyi düşünüyorum. Şu ana kadar servis bakımlı (yağ hariç. Sadece yağı kendim temin ediyorum) servisin kullandığı orijinal parçayı bilmiyorum fakat Monroe ya da Sachs kullanmak istiyorum fakat hangi model bizim araca uyar bilemedim. Halen araştırma içerisindeyim. Sizlerin de bu konuda varsa bilginiz öğrenmek isterim. Saygılarımla. Esen kalın.
Orijinal parçayı neden kullanmak istemiyorsunuz? O kısımı anlayamadım?
Aracın kullanım şekli hakkında bilginiz var mı? Çünkü profilinizdeki yaş ve kilometre için orijinal amortisörler henüz sağlıklı olabilir. Tabi amortisörleri özellikle zorlayacak bir kullanım şekli olmadı ise.Amortisörleri test etmiş miydiniz?
Servis olduğunuzdan dolayı bunu sormanızı normal karşılıyorum fakat anlayamamış olmanıza da ben anlam veremedim. Sonuçta optimum kalitede üretilmiş orta sınıf bir araçtan bahsediyoruz. Bileşenlerinde tabi ki en kaliteli ürünleri beklemek doğru olmaz. Genelde kullanıcılar memnun olmadıkları bazı parçaları daha iyileri ile değiştirme yoluna giderler. Bu da onlardan biri. Nasıl ki üzerinde Vietnam malı plastik sepetli hoparlörlerini değiştiriyor isek. Onlar gibi daha bir sürü parçası maliyet hesabı ile ucuza kaçılmış parçalar. Saygılarımla.
Aracınızın orijinal amortisörleri KYB firması tarafından Japonya menşeili üretiliyor, bahsettiğiniz markaların aftermarket ürünlerinden daha kaliteli olduğuna emin olabilirsiniz.
Sanırım Toyota firması duruma hakim. Sizin bu yanıtınız ile aynı anda SMS yollamışlar. Amortisörlerde %25 indirim diye. Sanırım Takip ediyorlar.