0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar hafta sonu bakıma girdik .Dörtnal Toyota da sağolsunlar herşeyiyle ilgilendiler bizim küheylanın .Yağ olarak bu sefer Motul x-clean 8100 5 / 40 tercih ettim . filtreler orijinal denso ,Buji takımı denso , olarak değişti , Motor suyumuz -38 kışa hazırarka fren balatamız bitmiş onları da değiştik .El freni ayarımız bozuktu o yapıldı . Genel kontroller yapıldı. Mutlu mesut bir 10 bin daha devam inşallah .Dörtnal Toyota Ailesine ve Sadık ustama ilgi ve alakalarından dolayı buradan çok teşekkür ederim .
filtreler orijinal denso
Öncelikle ürünleri dışarıdan temin etmedim . Dörtnal Toyota kendi tedariğini yaptığı orijinal ürünleri kullanıyor . Ürünlerin kutuları gözümün önünde açıldı hepsi de gerçekten kaliteli ürünler . Hava filtresinin rengi bu sefer yeşilimsi gibi dikkatimi çekti elime aldım baktım kenarında made in japon filtre denso ibaresini kendi gözümle gördüm .Yağ filtresi de keza aynı şekilde .Dörtnal Toyota ya bu noktada kesinlikle çok güveniyorum . İstanbulda Tem Toyota neyse . Ankara da Dörtnal Toyota o