merhaba ,
direksiyonun dükseklik ve alçaklık ayarı yapıldığında direksiyonun üst dip tarafında açılan aralığı kapatpak için kauçuk bir şey var, bir süredir araca inip binerken dizlerimin direksiyona sürekli değidini fark ettim ve bu yüden direksiyonu yükseltmek istediğimde bu kağuçuk parçanın olduğu yerde 1,5 -2 parmak kadar aralık kaldığını fark ettim, yanlış hatırlamıyorsam aracımı ilk aldığımıda hiç böyle bir sıkıntım yoktu ve orası nerdeyse tamamen kapandığını hatırlıyorum.
Yeni toyota corolla kullanan arkadaşlar acaba buradaki boşluğun tamamen kapanıp kapanmadığını kontrol edebilirmisiniz.
Servise gittiğimde br tane sıfır araçta bu durumu kontrol ettim ve onun oradaki açıklığı nerdeyse tamamen kapalıydı.
Servis yetkililerine benim bu aracımdaki durumu anlattığımda bunu kontrol edeceklerini söylediler ama malesef aracımı almaya gitiğimde benim arabamdaki bu durumun normal olduğunu söyediler........ şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama sanırım artık yetkili servisimi değiştirme zamanı geldi.
sanırım bu durum bir süre önce direksiyonlan ilgili servislere geri çağrılma olayı olmuştu ve bundan sonra oldu galiba bu durum.