0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada bende mazda fiyat listesini paylaşim güncel listesi dikkatimi çeken metalin boya %50-80 vs farkı nedir?https://tr.cdn.mazda.media/10f6bda70b304bd3bb41c75468904352/7b3afde094a64d9fa0ee77ebcb76200f.pdf?4a4ede
Dikkatini çektiyse abi 227 den 293 e çıkıyor direk. ötv farkından o. Ucuz olanlar %50 vergi dilimindekiler, pahalı olanlar %80. Haliyle metalik renk fiyatı da farklı oluyor.
Ben gelinen teknoloji seviyesinde yalıtım konusuna neden bu kadar yatırım yapıldığını anlayamıyorum, konfor yalıtımı yerine anc (active noise cancelling) özelliği eklemek bu kadar zor mu? Zamanında Honda Legend modelinde kullanmıştı, testlerde ultra lüks sınıftaki araçlara yakın bir gürültü konforu elde edildiği belirtiliyordu, ne oldu da otomotiv sektörü bu teknolojiyi geri plana attı?
Abi malesef bazı yararlı teknoloji ler göz ardı ediliyor bahsettiğin teknoloji seslerin birbirini kırma yöntemi bu yöntemde araç içi akustik vs çok ince hesaplarla yapılması gerekiyor bunun için üniversitesilerin ses bölümü öğrencileri araç üretiminde işe dahil edilmesi gerekli buda fazladan eleman çalıştırmak demek masrafların katlanması demek oluyor,2 yıl önce kendi aracımda arkadaşımın fm transmisyon cihazını test ettik ve kendisinden uzaklaşarak telefon görüşmesi yaptık yolda giderken yaptığımız konuşmanın kalitesine inanamadı siz telefonu cihazdan ayırmışsınız dedi kendi aracında konuşma yaparken neredeyse cihazın içine girecek oluyor ve anlaşılmıyor benim araçta ses akustiği o kadar iyi ayarlanmış ki insan 27 yıllık teknoloji olduğuna inanası gelmiyor aynı konuşma ses kalitesini E160 kasada dahi yakalayamadık, ayriyeten benim araçta rolanti halindeki motor sesini yolda giderken 3 bin devire kadar duymuyor desem yeridir daha üst devirlerde ancak duyuyorum.
Otomotiv firmasının akustik mühendisi çalıştırmasına gerek yok, bu işi profesyonel olarak yapan bir çok firma var, aracın iç dizaynını üç boyutlu paylaştığında Bose, Sennheiser, Koss, Klipsch, Matsushita, Sony gibi firmalar bu konunun içinden geçerler ama sanırım iş teknolojiyi kullanmakta değil ticari kaygılarda.