Gönderen Konu: 2011 Corolla Far/sinyal.kolu Arızası  (Okunma sayısı 775 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
2011 Corolla Far/sinyal.kolu Arızası
« : Eylül 29, 2020, 13:40:45 »
selam  arkadaşlar. 11 corolla elegant sahibiyim. Aracı sıfır aldım ben ve aldigimdan beri toplasanız 5 ya da 6 defa kolu cevirip far açmışımdır hep otomatikteydi kol.

Geçen gün kolu silerken cevirdim ve cevirdigim yer yuvadan çıktı. Tam takamıyorum da şimdi, oturmuyor. Bastiriyorum sanki bir yay var iceride veya yuvanin girisinde ve hafiften geri birakiyor. Ve oturmadigi için boşa dönüyor. Farlarda otomatikte kaldi öyle. Kendi kendine hava kararinca yaniyor.

Muayene zamanım yaklasiyor bu halde muayeneden de gecmez. Tamir onarima kimse yanasmiyor. Servisten fiyat aldim 945 lira fiyat cekti. Bu cikan kisim yuvaya nsl oturacak yok mu daha once basina boyle bir sey gelen bir arkadaş. ?

Toyota Club Türkiye

2011 Corolla Far/sinyal.kolu Arızası
« : Eylül 29, 2020, 13:40:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Corolla Far/sinyal.kolu Arızası
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2020, 14:04:22 »
selam  arkadaşlar. 11 corolla elegant sahibiyim. Aracı sıfır aldım ben ve aldigimdan beri toplasanız 5 ya da 6 defa kolu cevirip far açmışımdır hep otomatikteydi kol.

Geçen gün kolu silerken cevirdim ve cevirdigim yer yuvadan çıktı. Tam takamıyorum da şimdi, oturmuyor. Bastiriyorum sanki bir yay var iceride veya yuvanin girisinde ve hafiften geri birakiyor. Ve oturmadigi için boşa dönüyor. Farlarda otomatikte kaldi öyle. Kendi kendine hava kararinca yaniyor.

Muayene zamanım yaklasiyor bu halde muayeneden de gecmez. Tamir onarima kimse yanasmiyor. Servisten fiyat aldim 945 lira fiyat cekti. Bu cikan kisim yuvaya nsl oturacak yok mu daha once basina boyle bir sey gelen bir arkadaş. ?
çeviriken tırnaklar kırıldıysa yenisi ile değişim gerekli yada çıkma kol bakın daha uyguna gelir,öncesinde bir oto elektirkciye gösteriniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.