Arkadaşlar cumartesi başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum polis haftasına denk gelmesi de ayrı bir tesadüf bu arada
Bütün Polislerin Kuruluş Yıldönümlerini Saygıyla Kutluyorum

cumartesi Bodrum bayisinden arç değiştirmek için Antalya'dan yola çıktık Muğla yolu üzerinde Kale kasabası girinde radara girmişiz 110KM hız ile tamam boynumuz kıldan ince ileride durdurdular geçici plaka evraklarını ve kullanan abimizin ehliyetini verdik işlem için ve polis demezmi bize bu geçici plaka olduğu için cezanızı nakit ödemek zorundasınız niye dedik ehliyete yazın yok olmaz ''bulun gelin demezmi'' akıl var mantık var dağın başındasınız bu ne demek bulun gelin peşin ödeyim böyle bir mantık varmı size soruyorum ?
Neyse biraz tartışdık ve cezayı ehliyete yazdırdık.
3 sene önce de benzeri bir şey yaşamıştım Lupo spor aracımla izmire gitmek için çıkdığımda Korkuteli girişinde durdurldum genel kontrol dediler tamam verdik evrakları sonra ona baktı buna baktı herşey tam eksiksiz döndü aracınızın camları filimli dedi bende yeni aldım üzerinde vardı dedim sonra bunda eksoz var çalıştır dedi çalıştırdım çok bağırıyor git bu eksozu söktür gel evraklarını vereyim dedi bu nasıl bir mantık? araçta annem eşim ve henüz 2aylık olan kızım vardı memur bey arçdakileri görüyorsunuz burası dağın başı daha sonra sötüreyim dedim kibarca ama nafile vermem git yaptırgel demezmi o sinirimle bir çıkışmışım senin beni alıkoymaya hakkın yok kes ne keseceksen cezamı dedi yoksa sizi şikayet ederim dedim ve bu çıkışımdan tırsdılar cezamı kesip evraklarımı verdiler.
Arkadaşlar bu nasıl bir Mantık bu memurlara nasıl bir eğitim veriyorlarda böyle davranıyorlar

Bu arada bodrumda Utku arkadaşımla buluşacaktık ama milas'dan geri döndük kısmet inşallah başka sefere görüşür tanışırız