0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim bildiğim avrupada ki araçlarda denso/panasonic ünite mevcut bunun içeriği ve özellikleri ile amerika da kullanılan entune3 ünite arasında yazılımsal ve görsel farklar varayrıca çözünürlük gayet iyi bizde görüntü olarak
Bildiğiniz gibi bu kameranın çözünürlüğü düşük ve geri görüşte sabit iki çizgi var ama artık birçok araçta dinamik olarak direksiyona bağlı gidilecek yönü gösteren üçüncü çizgi de mevcut fakat bu bizde yok.//www.youtube.com/watch?v=wWULYYVftqYİnternette alttaki videoya denk geldim denedim fakat olmadı , acaba bu durum bölge farkından mıdır? Amerika ve avrupa versiyonlarda farklılık var bildiğim kadarıyla** Note: Not all Toyota vehicles have the Dynamic Backup Camera, if you are unaware if your vehicle has this, feel free to call us at 905-451-7235** video altındaki ifade bu şekilde bütün Toyota araçlarında olduğundan bahsetmiş, bu durum hakkında bilgi sahibi olan var ?Bir de bu kameranın çözünürlüğü çok düşük, acaba dışarıdan sadece kamera alsak şuanki kamerayla değiştirip sorunsuzca kullanabilir miyiz ?Bu da başka bir tanıtım videosu//www.youtube.com/watch?v=CnAn2mxEzr0
Merhaba arkadaşlar, corolla 2020 dream paket aracım. Geri görüş kamerasının açısı bozuldu durduk yere. Daha önce plaka görünmezken, biraz daha aşağı inmiş durumda acısı, plakanın neredeyse 1/3 kısmı görünüyor neredeyse. Bunu düzeltmemin bir yolu var mı?