0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle merhabalar. Ben aracımın yüksek seste baslarda bozulma vs. olduğundan şikayetçiyim ve ses sisteminde iyileştirme yapmayı düşünüyorum. Bunun için önlere 1 takım kompenant, pandizota 1 takım 6x9 oval hoparlör 1 tane subwoofer(aklımda JBL'in 1000w olan modeli var) ve tek amfi düşünüyorum şimdilik . Ne gibi öneride bulunursunuz. Şimdiden teşekkürler.
önce aracın kapı içleri ve arka cam altını izolasyon ederek sesi kontrol edin, sonra ihtiyaca göre ekipman alın
teybin çıkışı kaç onu öğrenin ,4x50 ise bence önce tüm hoparlörleri yenileyin en son sub olayına girmenizi tavsiye ederim birde tabi dinlediğiniz müzik türü ile de alakalı.ben aracı teyp dahil alpine yaptım kapıları da izolasyon yaptırdım çok iyi oldu.
Aklımda böyle bir plan var zaten. İlk başta bitüself ile titreşimi engelleyip üstüne ses yalıtım süngeri yapmayı düşünüyorum fakat nereye ve nasıl yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Birde yazdığım gibi önerebileceğiniz hoparlörler varsa mutlu olurum. Mesaj Birleştirildi: Eylül 20, 2020, 00:31:15 Teyp orijinal ve hiçbir yerde bilgi bulamadım ama zaten ekran taktırmayı düşünüyorum. sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı?