Gönderen Konu: corolla Ses sitemi  (Okunma sayısı 1987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '18
  • 13 kere teşekkür etti
corolla Ses sitemi
« : Eylül 19, 2020, 02:59:23 »
Öncelikle merhabalar. Ben aracımın yüksek seste baslarda bozulma vs. olduğundan şikayetçiyim ve ses sisteminde iyileştirme yapmayı düşünüyorum. Bunun için önlere 1 takım kompenant, pandizota 1 takım 6x9 oval hoparlör 1 tane subwoofer(aklımda JBL'in 1000w olan modeli var) ve tek amfi düşünüyorum şimdilik . Ne gibi öneride bulunursunuz. Şimdiden teşekkürler.  :)

Toyota Club Türkiye

corolla Ses sitemi
« : Eylül 19, 2020, 02:59:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla Ses sitemi
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2020, 11:35:34 »
önce aracın kapı içleri ve arka cam altını izolasyon ederek sesi kontrol edin, sonra ihtiyaca göre ekipman alın
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2020, 15:46:26 »
Öncelikle merhabalar. Ben aracımın yüksek seste baslarda bozulma vs. olduğundan şikayetçiyim ve ses sisteminde iyileştirme yapmayı düşünüyorum. Bunun için önlere 1 takım kompenant, pandizota 1 takım 6x9 oval hoparlör 1 tane subwoofer(aklımda JBL'in 1000w olan modeli var) ve tek amfi düşünüyorum şimdilik . Ne gibi öneride bulunursunuz. Şimdiden teşekkürler.  :)
teybin çıkışı kaç onu öğrenin ,4x50 ise bence önce tüm hoparlörleri yenileyin en son sub olayına girmenizi tavsiye ederim birde tabi dinlediğiniz müzik türü ile de alakalı.
ben aracı teyp dahil alpine yaptım kapıları da izolasyon yaptırdım çok iyi oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '18
  • 13 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2020, 00:23:30 »
önce aracın kapı içleri ve arka cam altını izolasyon ederek sesi kontrol edin, sonra ihtiyaca göre ekipman alın
Aklımda böyle bir plan var zaten. İlk başta bitüself ile titreşimi engelleyip üstüne ses yalıtım süngeri yapmayı düşünüyorum fakat nereye ve nasıl yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Birde yazdığım gibi önerebileceğiniz hoparlörler varsa mutlu olurum.  :)

Mesaj Birleştirildi: Eylül 20, 2020, 00:31:15
teybin çıkışı kaç onu öğrenin ,4x50 ise bence önce tüm hoparlörleri yenileyin en son sub olayına girmenizi tavsiye ederim birde tabi dinlediğiniz müzik türü ile de alakalı.
ben aracı teyp dahil alpine yaptım kapıları da izolasyon yaptırdım çok iyi oldu.
Teyp orijinal ve hiçbir yerde bilgi bulamadım ama zaten ekran taktırmayı düşünüyorum. sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2020, 09:16:53 »
Aklımda böyle bir plan var zaten. İlk başta bitüself ile titreşimi engelleyip üstüne ses yalıtım süngeri yapmayı düşünüyorum fakat nereye ve nasıl yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Birde yazdığım gibi önerebileceğiniz hoparlörler varsa mutlu olurum.  :)

Mesaj Birleştirildi: Eylül 20, 2020, 00:31:15
Teyp orijinal ve hiçbir yerde bilgi bulamadım ama zaten ekran taktırmayı düşünüyorum. sizin önerebileceğiniz bir sistem var mı?
Ben alpine w650bt taktırdım ekran olarak ,kapılar arkalar hepsi alpine S serisi ,kapılar da 4 de izolasyon yaptı arkadaş inanılmaz memnunum :)