Gönderen Konu: 2014 corolla kilitleyince dörtlüler yanmıyor  (Okunma sayısı 1753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2014 corolla kilitleyince dörtlüler yanmıyor
« : Eylül 17, 2020, 19:25:50 »
Merhaba arkadaşlar;
Kumanda ile aracı kilitleyip açtığımda dörtlüler yanmıyor(sinyaller, dörtlüler sağlam),kafama çok takıldı çözüm bulamadım.Başına gelen oldumu acaba.
Birde airbag işaretlerinin orada, arabaya asma kilit takılı işaret yanıp sönüyor(daha önce hiç farketmemiştim).Anahtarı taktığımda ve çalıiştığında sönüyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.iyi günler...

Toyota Club Türkiye

2014 corolla kilitleyince dörtlüler yanmıyor
« : Eylül 17, 2020, 19:25:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '13
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 corolla kilitleyince dörtlüler yanmıyor
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2020, 21:10:04 »
Multimedia ekranda yanlış hatırlamıyorsam sağ üstte ki setup düğmesine basın. Çıkan ekranda ikinci sayfaya geçin. Orada araç yazılı bölüme tıklayın açılan menüde anahtarsız çalıştırma ve kilitlemede dörtlülerin yanıp sönmesi (tam ne yazdığını hatırlamıyorum) seçenekleri var. Onu aktif edin yanacaktır. Tabi başka sorun yoksa.

Kilitli anahtar işareti ise immobilizerin devreye girdiğini gösterir. Araç çalıştığı halde yanması durumunda anahtar sisteminde sorun var demektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: 2014 corolla kilitleyince dörtlüler yanmıyor
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2020, 14:11:51 »
Yardımlarınız için teşekkürler Erhan Bey.Sayenizde çözüm bulabildim.Görüşmek üzere...