0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracımın garanti extra sürecinde oto teybi kendi kendine ses açıp kapama, radyo kanallarının kaybolması gibi sorunlar yaşadım. Aracı satın aldığım bayinin garanti uzmanı, teybin garanti extra kapsamı içine girmediği söyledi. Ücreti karşılığı söküp servise gönderebileceklerini belirtiyorlar. Araç teyp arızaları garanti extra kapsamına girmiyor mu sahiden?
Evet girmiyor diye biliyorum bende, eğer bozulduysa hiç tamire filan göndermeyin, araç ne, kaç model? Bunun yerine ister orjinal çıkma alırsınız isterse navigasyonlu ekranlı teyp almak daha mantıklı.
Aracım 2010 model Corolla. Teyp sürekli arıza yapmıyor ama en son kayıtlı radyo kanallarımın yerine başka kanallar geldi. 1 ay önce ekran yazıları düz çizgi olarak gözükmeye başladı, kapayıp açınca düzelmişti. Ondan 1 hafta önce de sesi bir kaç sefer arttı- azaldı. Bunların dışında çalışması normal. Bunun garantiye sokulmaması ilginç, sonuçta arabanın demirbaşı olarak üstünde bulunan bir parçası.Toyota merkeze yazı yazdım bakalım ne olacak. İllaki ücretli derlerse tamir yerine daha fonksiyonlu bir teyp almak daha mantıklı gibi duruyor.
Benim aracında 2011 model.Aynı şikayetlerine garanti kapsamında 2 defa teyp değişti. Simdilik sıkıntı yok.