0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hüseyin hocam, istersen benim araçtaki ayarı senin araca attıralım bizim Sistem Otogaz'da. Volkan Öztokmak ayar yapmıştı.
@Hüseyin ÖZTÜRKOĞLU (50046) öncelikle çok geçmiş olsun, orjinal olmayan her ekipman olumsuz sonuçlar doğurur onun için herzaman orjinal tavsiye ediyoruz,tabi siz farkında olmadan yan sanayi filtre kullanılmış artık bu saatten sonra yaptırdığınız her işi sorgularsınız.
Aynen Ümit Bey, adamlar hiçbir şey demeden filtreyi değiştirdi. Parasını ödedim çıktım. Kimin aklına gelir BRC yetkili servisinde yan sanayi ürün kullanılacağı. Ders oldu bana. Selamlar
Bırakın filtreyi zamanında servis aracılığıyla takılan kitlere veya sorgusuz iş yaptıran bireysel müşterilere orjinal BRC enjektörleri yerine yan sanayi enjektör taktılar,formda bu konuyu çok tartıştık bir çok üye kontroller sonrası fark etti ve düzelttirdiler,tabi bu arada o enjektörlerin yan sanayi olduğunu anlayana kadar dünyanın ayarını yaptırdılar zaman harcadılar.
BRC mi ? Düşman başına...
Merhabalar Rahmi bey,Yanlış hatırlamıyorsam sizde BRC ile çok uğraşmıştınız.
Aynı problem bende de vardı. Benim arabada da BRC var. 1000 Li devirlerde ayağı gazdan çekip tekrar basınca meydana gelen silkeleme. Bugün Özsoy LPG ye gittim. Recep usta bu problemi çözmuş arkadaşlar. Benim arabadaki silkeleme problemini çözdü. Şimdi o problemden kurtulmuş bulunmaktayım.
Merhaba hocam tam olarak ustamiz neyin ayarini yapti bir turlu bu sorun gecmiyor
sevgili arkadaşlar, size LOVATO için çözümü ileteyim hemen lpg'den ayağınızı çekince araç cut over'a girer, gazı keser. o an lpg enjektörü kapanır. anlık regülatörde bir basınç artışı olur. Siz de bunu takip edebilirsiniz. Tekrar gaza dokununca, özellikle de biraz fazla basınca , anlık basınç yüksekliğinden dolayı birim zamanda enjektörden geçen gaz miktarı normal zamana göre daha fazla olur yani zengin karışım olur. basınç düzeltmesi ne kadar aktif olsa da ilk gaza basınca tam düzeltme yapamıyor gibi bir durum var. Lovato bunu biliyor demekki ki aşağıdaki ekrandaki kırmızı işaretli ayarları koymuş. cut over sonrası biraz gazı kısmak için aşağıda kırmızı işaretlediğim alanı düzenlemek lazım. Ben aşağıdaki gibi yaptım, gayet iyi. yaptığım ayar şu anlama geliyor; gazdan ayağınızı çekip tekrar bastığınızda, ilk 9 enjeksiyon püskürtmesinde %7 daha az püskürt demek. Şimdiye kadar hiç vuruntum olmadı çok şükür.