Gönderen Konu: 2014 corolla araç içi telefon tutacağı önerisi  (Okunma sayısı 744 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '14
  • 15 kere teşekkür etti
2014 corolla araç içi telefon tutacağı önerisi
« : Eylül 09, 2020, 13:23:33 »
Selam arkadaşlar çevremde ki corollaların hiç birinde denk gelmediğim için mazgala takılan
(BaseusMagnetic Air Vent Serisi Mıknatıslı Kablo Askılı) bu tip tutacaklar bizim araçlara uyumlu mu bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bi yardımcı olursalar sevinirim. e160 lara uyumlu araç tutacağı önerisi rica ediyorum.

Toyota Club Türkiye

2014 corolla araç içi telefon tutacağı önerisi
« : Eylül 09, 2020, 13:23:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 114500
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 corolla araç içi telefon tutacağı önerisi
« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2020, 13:45:36 »
Bahsettiginiz tip tutacaklar bizim araclara uyuyor. Telefonu yan cevirip (yatay halde) kullanabiliyorum. Diger tüm tutacaklar multimedya ekranin uzerine geldigi icin hoslanmiyorum ve ekrani cizme ihtimali oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 96000
  • Model Yılı: '15
  • 56 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 corolla araç içi telefon tutacağı önerisi
« Yanıtla #2 : Eylül 09, 2020, 14:54:25 »
Selam arkadaşlar çevremde ki corollaların hiç birinde denk gelmediğim için mazgala takılan
(BaseusMagnetic Air Vent Serisi Mıknatıslı Kablo Askılı) bu tip tutacaklar bizim araçlara uyumlu mu bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bi yardımcı olursalar sevinirim. e160 lara uyumlu araç tutacağı önerisi rica ediyorum.

addisonun iki modeli var vatan bilgisayarda ben kullanıyorum çok iyi
https://www.vatanbilgisayar.com/addsion-ads-125-miktanisli-universal-ayarlanabilir-arac-telefon-tutucu.html

https://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-at22-universal-ayarlanabilir-arac-telefon-tutucu-siyah.html
''Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez;
Toplu vurdukca yürekler, onu top bile sindiremez''.
(Mehmet Akif ERSOY)