0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaAracım 2006 model Rav4 160 000 km ağır bakımı yapılacak. Servis ücret olarak 2350 civarı bir fiyat sundu. Normal bakımları tanıdığım özel serviste yaptırıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. 160 000 km bakımı ağır bakım olduğu için servise yaptırma konusunda tavsiyeleriniz ne olur acaba?teşekkürler
Bende servise gidiyorum aracım 200 bine yaklaştı. 100 bindir bende..Benim talep etmediğim şeyleri yapmıyorlar .Ama her yeri kontrol edip bilgi veriyorlar..Ben olsam Motor yağı ve filtreleri şanzıman yağı harici yaptırmam..Ama ben en son 130 binde bütün sıvıları transfer yağları dahil genel bir bakım yaptırmıştım .Şimdi yine gitmem gerekiyor.Benim taleplerim genel bakımna ek olarak şanzıman yağı ve kayış değişimi olacak ..
merhaba, 160 binde diferansiyel yağı, şanzıman yağı ve fren hidroliği değişimi var, ek olarak motor yağ ve filtreler var. bence şanzıman ve diferansiyel yağları mutlaka serviste değişmeli, çünkü otomatik şanzımancıları aradığımda herbiri farklı bilgi verdi. ben 2020 Nisan ayında şanzıman+diferansiyel+fren hidroliği değişimini Aykon Yetkili Serviste 600 TL ye değiştirdim. şanzımancılar 550 TL sadece otomatik şanzıman yağına istediler. Biraz geç cevaplıyorum umarım başkalarına faydalı olur. Ayrıca ben Motor yağı (mobil 5W40) ve filtrelerimi kendim alıp 10 bin bakımlarını da yetkili servise 150 TL ye yaptırıyorum.
Siz yazdıklarınız konusunda eminmisiniz şanzıman+difiransiyel+fren hidroliği 600 TL mi? Bu rakam sadece işçilikmi malzeme dahilmi?