Gönderen Konu: 2012 auris dizel otomatik baskı balata  (Okunma sayısı 993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür edildi
2012 auris dizel otomatik baskı balata
« : Eylül 06, 2020, 22:13:08 »
Merhabalar, geçen gün kartal oto saniyeye gitmiş vitesi kaplatmak için hemen yanında toyota teknik oto vardı google puanı yorumları iyiydi o yüzden bi bakar mısınız dedim onlarda aldılar test sürüşü falan yaptık baskı balata çok hızlı araç kullanmıyorsan şuan değişmeye gerek yok dedi  fiyatını sordum 2500 tl dediler sizde normal midir? V kayışını değişmesi gerektiğini söyledi eksiklğini gösterdi bende değiştirdim sonra arka fren balatalarını takan kişiye biraz sektirdi :) bana parça yı gösterdi değiştirelim dedi onuda değiştik hava filtresine geldik bunun ki bu değil dedi orijinali gösterdi bende filtre setini netten almıştım onuda değiştirdim toplam da arka fren balataları 180 v kayışı 100 hava filtresi 100 işçilik 100 toplamda 500 tl tuttu bi tanesi 120 ama hangisi hatırlamıyorum o yüzden yanlış bilgilendirmek istemedim yani kısacası yaptırdığım şeylere göre fiyat normal mi? Baskı balata 2500 demişti ortalama yaptırmadım daha birde şanzıman yağının litresi 110 tl dedi kaç litre alır bilmiyorum fikirlerini bekliyorum Kocaeli Darıca'da oturuyorum normalde varsa önereceğiniz yerler yazabilirsiniz

Toyota Club Türkiye

2012 auris dizel otomatik baskı balata
« : Eylül 06, 2020, 22:13:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 auris dizel otomatik baskı balata
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2020, 22:31:34 »
Yapılan işçlik ve kullanılan parçayı bilmeden fiyat yorumu yapmak yanlış olur her esnafın işi ayrıdır, gidebilirsiniz Maslak Atatürk oto sanayi sitesinde tem servis var işçilikleri çok iyidir ve sadece Toyota'ya hizmet vermektedir sahibi ufuk sönmez bey her yönden çok donanımlı bir insandır,yedek parça bölümüde var.
Tem servis iletişim,
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2020, 22:32:55 »
Kullanılan markalar orijinal mi diye sordum evet dedi tabii bilemem de hocam kocaeli darıcadayım nasıl gidiyim Maslak a :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 07, 2020, 01:31:32 »
Kullanılan markalar orijinal mi diye sordum evet dedi tabii bilemem de hocam kocaeli darıcadayım nasıl gidiyim Maslak a :-\
Kartal oto sanayine gitmişsininiz ya onun için yazdım,giedemeseniz de parça alabilirsiniz piyasadaki veya netteki parça satanlara pek itimat etmeyin çünkü toyotaların debriyaj balatası birbirine uyar ama her modelin tork vs farklıdır ve aısın diye sattıkları balataların çoğu çin menşeilidir ama ya Taiwan malı derler yada orjinal diye satarlar,işte bu yüzden ben ufuk beylerden veya yetkili servis harici parça almıyorum.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 07, 2020, 20:50:54 »
Anladım teşekkürler ederim