Gönderen Konu: e 12 kasa sol kasaya , terra (teneke jant) taksam aynı bijonları kullanırmıyım?  (Okunma sayısı 621 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
arkadaşlar. e 12 kasa sol model araç için kışlık lastik takarım diye orjınal terra teneke jantı aldım. ancak aklıma sonradan geldi. alaşım jantta kullandığımız bijonları teneke jantta kullanabilir miyiz
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
arkadaşlar. e 12 kasa sol model araç için kışlık lastik takarım diye orjınal terra teneke jantı aldım. ancak aklıma sonradan geldi. alaşım jantta kullandığımız bijonları teneke jantta kullanabilir miyiz
Bazen uymayabiliyor alaşım jant yapısı itibariyle daha etli olduğu için teneke jantta aynı bijonlar uzun kalabiliyor,bende jant değişimi yaptığında teneke janttan alaşım janta geçince lastikci arkadaşım yeni bijon takmıştı,ama sizinki uyarmı bilemem deneme yaparak anlayabilirsiniz eğer sıkınca boşluk kalmıyorsa sıkıntı olmaz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59000
  • Model Yılı: '19
  • 4 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Merhabalar. Herhangi bir sorun yaşamazsınız ben 5 yıldır aynı şekilde kışlıklarla teneke jant ve alaşımlı jant bijonlarını kullanıyorum birebir uyumlu zaten stepne de teneke jant değil mi? Saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
Merhabalar. Herhangi bir sorun yaşamazsınız ben 5 yıldır aynı şekilde kışlıklarla teneke jant ve alaşımlı jant bijonlarını kullanıyorum birebir uyumlu zaten stepne de teneke jant değil mi? Saygılar

vallahi guzel ... Dogruya stepne de teneke...bunu hic dusunmemestim...
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007