Gönderen Konu: Bobin sorunu  (Okunma sayısı 1183 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 248000
  • Model Yılı: '06
  • 10 kere teşekkür etti
Bobin sorunu
« : Eylül 02, 2020, 20:06:26 »
Arkadaslar merhaba 1.3 lpg li yaris icin 2 hafta once 4 tane yan sanayi maher marka bobin aldim ve taktim ilk hafta 1. Silindirin bobini gitti neyse dedim yan sanayi olur dedim eski cikarttigim bobini taktim simdide 4. Silindirdeki bobin gitti onuda sokup eski bobinini taktim. Bu toyotalar yan nasayi bonini desteklemiyormu nedir anlamadim eski bobinlerim bazisi gba bazisi toyota denso bunlari 2 yil sorunsuz kullandim yan sanayi alinca patlamis misir gibi bobin patlatiyor siz ne dusunuyorsunuz sorun aractami yoksa yan sanayinin kalitesizliginde mi?

Toyota Club Türkiye

Bobin sorunu
« : Eylül 02, 2020, 20:06:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '18
  • 67 kere teşekkür etti
  • 172 kere teşekkür edildi
Ynt: Bobin sorunu
« Yanıtla #1 : Eylül 02, 2020, 20:34:46 »
Arkadaslar merhaba 1.3 lpg li yaris icin 2 hafta once 4 tane yan sanayi maher marka bobin aldim ve taktim ilk hafta 1. Silindirin bobini gitti neyse dedim yan sanayi olur dedim eski cikarttigim bobini taktim simdide 4. Silindirdeki bobin gitti onuda sokup eski bobinini taktim. Bu toyotalar yan nasayi bonini desteklemiyormu nedir anlamadim eski bobinlerim bazisi gba bazisi toyota denso bunlari 2 yil sorunsuz kullandim yan sanayi alinca patlamis misir gibi bobin patlatiyor siz ne dusunuyorsunuz sorun aractami yoksa yan sanayinin kalitesizliginde mi?
tabiki yan sanayi ürünlerde sorun, tavsiyem elektrik, ateşleme ve motor sisteminde orjinalden şaşmayın,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Bobin sorunu
« Yanıtla #2 : Eylül 02, 2020, 21:14:35 »
Merhabalar,
Sorun araçta değil yan sanayi ürünlerde,biraz açıklamak gerekirse aracınız yani Toyota büyük oranda sorunsuzluk üzerine üretilmiş bir araçtır onun için büyük ar-ge yapılır ve en doğru olan parça tedarikci firmalardan istenir ona göre üretim yaptırılır yan sanayi parçaların çoğu istenilen değerleri karşılamaz o yüzden herzaman orjinal orta uzun vadede kârlıdır.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.