0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaput filmi, cam filmi en önemlisi.Sonra jant, yumuşak lastik (örn. Primacy 4), araca özel koltuk kılıfı (Döşemecioğlu gibi),
Benim Corolla haziranda dunlop ec300 ile geldi. Etiket değerlerini öğrenemedim ama yumuşak ve sessiz bir lastik.
2 Eylül trafik cikisli flame x pack aracima bugün servisinde1- karter koruma2- boya koruma3- kauçuk paspas4- beyaz led ampul degisimi5- yangin sondurucu ve trafik seti yaptirdimBunlara ek olarak önerisi olan var mi ?
Sağolun hocam serviste takildi evet özellikle sordum orijinal mi takıyorsunuz diye passion pakette olani takıyoruz dedi ancak araçtan cikan philips taktiklari necvox DLD 9012 HİR2 led yaziyor
Aynen sağolsunlar 😁 bende ihtimal vermiyordum görünümü.hosuma gitti fotograf eklemeyi bilsem.eklerdim
Umarım eskileri size vermişlerdir çünkü o taktıkları LED ampul bir işe yaramaz özellikle yağmurlu ve sisli havalarda çok kötü bir görüntü sağlıyor.
Selamlar, flame x pack mds 1.6 aracı bugün teslim aldım. -Karter koruma-Led far paketi-Kauçuk paspas-Seramik kaplama-Kaput filmi-Yan camlara siyah film-2 yıl garanti uzatma yapıldı araca.Kaput altına izolasyon istiyordum ama oyle bir aksesuar olmadığını söylediler. Motor sesi rahatsız etmiyor. Artık istemiyorum. Orjinal far ampullerini teslim ettiler. Ben led farları beğendim.Bir eski kasa corolla'yı deneme sürüşünde hiç beğenmemiştim. Bu araç başka olmuş. Gaza dokununca düşünmüyor, direk fırlıyor.