0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla otomatik manuele dönüyor da, iyi durumda temiz otomatik şanzıman bulunabilir mi o var.En iyi cevabı @Ufuk Sönmez (16363) verir.
asil sıkıntı temiz otomatik kutu bulmak zaten
Cevaplar verilmiş zaten, olmaz değil ama 💵 Sanırım Kia grubunda vardı, debriyaj pedalsız manuel. Vites elle değiştiriliyor ancak debriyaj pedalı yok.
herhangi bir ozel aparatlami yoksa şu bilinen devir yakalama ile olan mi?
Sanırım hakan bey'in bahsettiği devir yakalama ile benzer sistemle çalışan özel üretim şanzımandır,Bazı şanzıman tipleri debriyajsız vites değiştirmeye olanak sağlıyor,şöförlüğü hacı murat'larda öğrendiğim dönemde hasbelkader debriyaj kullanmadan vites atmayı öğrenmiştim onların (Tofaş, Renault,Ford,) şanzımanları vites dişli aralıkları sekromeçler buna müsade ediyor hafif ara gazı verildiğinde boşluğu yakalayıp at vitesi gider,Şansımdan hep eski arabalar denk gelirdi debriyaj halatı kırılırdı hatta bir seferinde yaklaşık 50 km debriyajsız vites değiştirerek sanayiye kadar götürdüm aracı en zor olanı şehir içine girişte lambalara yakalanmamak için çok yavaş hareket etmek gerekiyor iyi zaman hesabı yapmak gerekiyor çünkü durduğunuz anda ilk kalkış 1.viteste marş ile oluyor
İlahi Ümit Bey, akşam akşam güldürdünüz bizi.
Ecu? Radyatör? Vites seçici mekanizması? Gösterge? Trim vs.
Selam Ufuk,Bende şunu merak ediyorum bende bir tane de eski astra F var otomatik vites 4 vitesli yanlış hatırlamıyorsam ona üst bir otomatik şanzıman takılabilir mi?mesela 5 yada 6 vitesli.Teşekkürler şimdiden
Hiç bilgim yok desem?
İmkansiz diye birsey yoktur, hersey munkun, önemli olan canlı Çıkan parcalar bana kalmak sarti ile 100bin Tl ye hallederim
Merhaba eski tip 5 ileri aktuator sistemi mevcut arabamda.corolla 4d4 2006 terra.arastirdigim kadariyla sanzuman ve baski balata sistemine kadar manual araba ile ayni.benim istedigim ve sormak istedigim konu su benim mmt sistemini sokturup manuel arabaya cevrilirmi.neler gerekli ve cevrilir ise tahmini maliyeti ne olur.