0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yerinde inceleme ile dışarıdan bakış açısı çok farklı oluyor,oğlum araba değiştirmeyi düşündüğünde aile büyüyor daha geniş olan hb bakın diyerek corolla hb önermiş,hatta direksiyondan önce arka koltuklara oturun ,değerlendirmenizi ona göre yapın demiştim,ancak oğlum mazda 3 aşkına tutulduğu ve 2018 den sonra tr gelmediği için 2021 yılını beklemeye karar verdiği için üstelememiş idim,bu durumda corolla hb devre dışı kalacak,bagaj ve iç mekan ferahlığı olmazsa olmazımız.
Son kasa auristen de mi küçük acaba Mutlu , ondan kullanmış mıydın hiç ? Ben zamanında 2012 kasa aracımı 2013 sonrası kasa auris ile değiştirmek istedim ama benim araca göre basık, alçak ve çok dar hacimliydi, vazgeçmiştim.. 2012 ve öncesi kasalar çok geniş ferah araçlar ama çok eski kaldı artık..
Son kasa corolla sedan ile aynı değil mi bu araç? Aks mesafesi illa ki kısadır. Ama bu kadar dar olacağı aklıma gelmedi. B sınıfı araclar gibi.
Auris 1'in arkasına oturmuştum rahatça sığmıştım Fehmi abi. Son kasasına hiç binmedim birşey diyemiyorum. Araç alma arifesinde makyajlı Auris'e niyetlenmiştim iyi ki Corolla sedan nasip olmuş diyorum.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 21, 2020, 19:20:00Aynen sürücü koltuğunda darlık hissediliyor. Bagaj zaten facia, mini stepneye rağmen. Stepnesiz belki kullanışlı olabilir ama arka bagaj kapağı çok eğimli geliyor. Ama tipi çok güzel.
Daha çok Yaris'in halefi gibi olmuş,bu devirde aile için sedan araç iyidir benimde olmazsa olmazım sedandır nedense hb araçlara pek ısınamadım,Corolla sedan konusuna gelecek olursak benim kendi görüşüm yeni kasaya beyaz hiç yakışmamış metalik renkler çok güzel duruyor ve kasayı dolgun gösteriyor.
Yaz sıcağı ve rütuş kolaylığı için birebir ama.