Herkese merhaba
Bugün sağ ön koltuk önünde temizlik yaparken farkettiğim bir esneklik var.
Paspas altı kapı tarafında yaklaşık 10 cm genişliğinde koltuktan torpido tarafına kadar sanki alt taraf boşmuş gibi esneklik var. Bastırdığımda içine doğru boş gibi inip çıkıyor. Diğer bölümler sert bileşim.
Servisi aradım belirttiğim noktayı anlattım tüm corollalarda olduğunu ve normal olarak belirtti. Konu ile ilgili geri bildirim alıyoruz ancak düzeltme yokmuş.
Forumdaki arkadaşlara sormak istedim bu şekilde esneklik normal midir ?
Bahsettiğim nokta resimde dikdörtgen içine aldığım bölümdür.
Herkese merhaba
Bugün sağ ön koltuk önünde temizlik yaparken farkettiğim bir esneklik var.
Paspas altı kapı tarafında yaklaşık 10 cm genişliğinde koltuktan torpido tarafına kadar sanki alt taraf boşmuş gibi esneklik var. Bastırdığımda içine doğru boş gibi inip çıkıyor. Diğer bölümler sert bileşim.
Servisi aradım belirttiğim noktayı anlattım tüm corollalarda olduğunu ve normal olarak belirtti. Konu ile ilgili geri bildirim alıyoruz ancak düzeltme yokmuş.
Forumdaki arkadaşlara sormak istedim bu şekilde esneklik normal midir ?
Bahsettiğim nokta resimde dikdörtgen içine aldığım bölümdür.
bildiğim valla motor ile ilgili bir aksam var diye biliyorum orada sağ ayak birakma yerinin sol arkada köşesi olması lazım. Yanlışta biliyor olabilirim
Benim araçta bugün fark ettim. Hem şoför hem de yolcu tarafında ayak koyma yerinin sağ ve solunda bir çukurlanma var. Orta kısım sert ve düz. Ama iki yan kısımları boşluk ve yumuşak. Sanki altında sac yok gibi.