Gönderen Konu: AE101 52 Vuruntu Sensörü Hata Kodu  (Okunma sayısı 2053 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
AE101 52 Vuruntu Sensörü Hata Kodu
« : Ağustos 18, 2020, 19:04:59 »
İyi günler arkadaşlar. 98 model Toyota Corolla xei model aracım var. Aracı aldığımda motor arıza lambası yanıyordu. Distribütör falan dediler usta da problem olmaz distribütör den dolayı yanıyor dedi. Ama ben biraz araştırdım manuel olarak hata kodlarını öğrenmeyi buldum 52 numaralı hata kodu veriyor vuruntu sensörü diye geçiyor.  Yardımcı olabilecek bilgisi olan var mı. Şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

AE101 52 Vuruntu Sensörü Hata Kodu
« : Ağustos 18, 2020, 19:04:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: AE101 52 Vuruntu Sensörü Hata Kodu
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2020, 21:45:22 »
İyi günler arkadaşlar. 98 model Toyota Corolla xei model aracım var. Aracı aldığımda motor arıza lambası yanıyordu. Distribütör falan dediler usta da problem olmaz distribütör den dolayı yanıyor dedi. Ama ben biraz araştırdım manuel olarak hata kodlarını öğrenmeyi buldum 52 numaralı hata kodu veriyor vuruntu sensörü diye geçiyor.  Yardımcı olabilecek bilgisi olan var mı. Şimdiden teşekkürler.
Vuruntu sensörü motorun arka tarafında emme manifoldu altında bulunur kablosu vs çıkmıştır veya oksitleme olmuştur kanalda alttan bakınca gözükür.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.