0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CVT şanzıman karakteristik sesi çok mantıksız hocam. Balata değiştirenlerde kesilmiş. Bende garantiden değişim isteyecem. Ama aynısını yaparsa ne yapacaz bilmiyorum
Lastiklerin modeli ne?
Merhabalar,Aracım ile hareket halinde giderken, özellikle rüzgarlı havalarda ve uzun yolda, direksiyon hafif sola veya sağa dönük iken ıslık sesi geliyor. Daha önce bu konu için servise götürdüm. Balata ve diskleri temizlediklerini tekrar olmayacağını söyledirler. Fakat geçen haftalarda 2000 km ye yakın uzun yol yaptım araçla ve problem tekrarlandı. Sürekli bu sese maruz kaldım. ikinci bir sorun da sürücü koltuğunun sol tarafından araçla ilk hızlanma ve yavaşlamak için frene batığımda ses geliyor. Yandaki plastiklerin esneme sesi. Bu iki sorunu başka yaşayan ve çözüm bulabilen oldu mu acaba ?Daha önce youtubede hareket halinde gelen sesi bir abimiz paylaşmıştı. Fikir vermesi açısından onu paylaşıyorum
Merhabalar,Aracım ile hareket halinde giderken, özellikle rüzgarlı havalarda ve uzun yolda, direksiyon hafif sola veya sağa dönük iken ıslık sesi geliyor. Daha önce bu konu için servise götürdüm. Balata ve diskleri temizlediklerini tekrar olmayacağını söyledirler. Fakat geçen haftalarda 2000 km ye yakın uzun yol yaptım araçla ve problem tekrarlandı. Sürekli bu sese maruz kaldım. ikinci bir sorun da sürücü koltuğunun sol tarafından araçla ilk hızlanma ve yavaşlamak için frene batığımda ses geliyor. Yandaki plastiklerin esneme sesi. Bu iki sorunu başka yaşayan ve çözüm bulabilen oldu mu acaba ?Daha önce youtubede hareket halinde gelen sesi bir abimiz paylaşmıştı. Fikir vermesi açısından onu paylaşıyorum//www.youtube.com/watch?v=o3rpuG4kRwY