Gönderen Konu: üst üste fotoğraf atma.  (Okunma sayısı 1503 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
üst üste fotoğraf atma.
« : Nisan 12, 2009, 00:50:41 »
arkadaşlar ben küçük boyutta bir kaç foto attım. ama türkayın yaptığı gibi bir sayfada aşağıdan yukarıya bütün fotoğrafları alt alta nasıl göstericeğm bilmiyorum. aslında öyle kullanmak istiyordum ama beceremedim. bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim.
şuanki aracım "tabanvay"

Toyota Club Türkiye

üst üste fotoğraf atma.
« : Nisan 12, 2009, 00:50:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: üst üste fotoğraf atma.
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2009, 02:05:19 »
aynı sorun bende de var...bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2009, 12:05:39 »
Arkadaşlar, üst üste fotoğraf atma derken neyi kastediyorsunuz? Aynı mesajın içerisine alt alta birden çok fotoğraf eklemeyi mi?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2009, 12:22:02 »
Arkadaşlar, üst üste fotoğraf atma derken neyi kastediyorsunuz? Aynı mesajın içerisine alt alta birden çok fotoğraf eklemeyi mi?
evet hakkı bey...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2009, 12:39:03 »
Özer Bey, aslında normal resim eklemeden bir farkı yok. http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/resim-ekleme/ konusunda anlatıldığı gibi http://www.imageshack.us/ sitesine resimleri ekliyorsunuz. Site artık çoklu resim eklemeye de imkan veriyor, bütün resimlerinizi aynı anda yükleyebilirsiniz. Resimleri yükledikten sonra "Get Direct URLs" seçeneğine tıklıyorsunuz. Mesaj yazarken menüde bulunan "resim ekleme" ikonuna tıklayıp http://www.imageshack.us/ adresine eklediğiniz resimlerin adres kısayollarını tek tek kopyalayarak mesaja eklemeniz yeterli olacaktır. Bu işlemi her bir resim için ayrı ayrı yapmanız gerekecek.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2009, 13:24:48 »
çok teşekkürler hakkı bey... :) sağolun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2009, 14:24:06 »
ben yıllardır başka bir yöntem kullanıyorum, http://photobucket.com sitesine girip üye olun, sonra ordan yükleyin fotoğraflarınızı, fotoğraf silme, para isteme gibi birşey olmuyor (benden 6 yıldır para istemedi bu site, ilk yüklediğim resim dahi duruyor hala) resimlere ulaşabiliyorsunuz, kendi şifrenizle girdiğiniz zaman resimleriniz sayfa sayfa duruyor olduğu yerde, hatta resimle anlatayım;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2009, 14:25:36 »
ingilizce bilmeyen veya bilgisayar konusunda yeterli olmayanlar olabilir aramızda diye detaylı anlattım, "bizi de iyice cahil yerine koymuş" diye kırılan olursa kusura bakmaya

not: belki bilmeyen farkedemeyen vardır, bunu da söyleyeyim; resmin orjinal boyutunu görmek için(yazıları okumak için) resmin üzerindeki açık renkli çubuğa tıklamanız gerekmektedir, üzerinde; "bu resim küçültülmüştür.bu çubuğa basarak tam boyutunu görebilirsiniz. orjinal resim 1024x640 boyunda ve 98kb" yazan yere tıklayarak..herkese iyi paylaşımlar
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2009, 15:20:23 »
Cok iyi olmus aciklamalar, Turkay. Eline saglik.
Photobucket guzel ama ozel kalmasini istedigimiz resimler varsa onlari belirlemeliyiz, yoksa bir resminize tiklayan butun albumlerinizi kullanici adiniz yoluyla gorebilir.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #9 : Nisan 12, 2009, 15:24:26 »
ahmet abi eskiden öyleydi diye hatırlıyorum şu sıralar kullanıcı adı ve şifre olmadan göremiyor kimse diye biliyorum.. bir de bu resimleri koymak için ayaküstü üye oldum siteye, benim şahsıma ait 2 tane üyeliğim vardı, bir de şimdi gösterme amacıyla üye oldum, onun şifre ve kullanıcı adını vereyim, zorluk çekenler veya üye olmak istemeyenler kullansın;

kullanıcı adı : asdasd_01
şifre          : 12345678

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2009, 00:21:37 »
türkay teşekkürler gerçekten açıklaman için... :) emeğine sağlık +1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi