Selamlar. Aracımda ki ses sistemini güçlendirmek istiyorum. Şuan hoparlörlerden midir yoksa başka bir sorun mu var çözemedim ama ses bana yetersiz geliyor. Uygun bir zamanda kapı hoparlörlerinin kablolarını da kontrol edeceğim. Sorum şu; kapıdaki hoparlörleri degistirmek istersem yerlerine ne takabilirim? Kaç cm olmalı? Bilgili kişiler yardım edebilir mi? İyi forumlar.
t 27 avensis 2015 aynı şekilde ses banada az geliyor bilgi paylaşacak varsa yardımlarınızı bekliyoruz.
Merhaba Arkadaşlar,
Kapıları söktüğünüz zaman içinden çıkacak olan hoparlör ebadına göre değiştirebilirsiniz? Zaten başka ebat girmez içine.
@önder Arı (46707) Bey hoparlör montajı için kapı döşemesinin komple sökülmesi mi gerekli? Sadece hoparlör ızgarası sökülse işlem yapılamaz mı?
Merhaba Muammer Bey,
Kapı iç döşemesinin tamamen çıkması gerekli. Dikkatli bakarsanız ızgaralarda herhangi bir vida yoktur. Zorlama olursa çok çabuk kırılmaktalar. Ayrıca bende 2005 EE kullanmaktayım. Ses ayar düğmesini 30 a çıkardığım zaman ön camların zangırdadığını bizzat gördüm. Bu araçların ses sistemi Orijinal Sony dir. Sanırım sizinkinde hoparlör sorunu var. Sistemi sağ-sol ve ön-arka ayarlayarak hangilerinde sorun var kolayca öğrenirsiniz.