öncelikle herkese selamlar
resimleri internetten buldum yani ben çekmedim ama anlatımı ben yapacağım bi kaç kere nasıl yapıldığına şahit oldum
bu konuyu açmamın nedeni bunun nasıl yapıldığını çok merak ediyordum ve yaptırmayı düşünüyordum ancak nasıl yapacağımı bilmiyordum az biraz belli başlı fikirler merakım sayesinde kafamda oluştu anlatmaya başlayayım :
Öncelikle gerekli malzemeler : bir adet falçata ( maket bıçağı ) , kredi kartı , istediğiniz renk şeffaf folyo , yüzey temizliği için kolonya yada cam sil , bir adet silmek için kuru bez ve birde fön makinasıyla oldukca profesyonel bir uygulama olcaktır

yüzeyimizi cam sil yada kolanyayla siliyoruz ve kuruyor yani temiz bir yüzey yaratıyoruz

yüzeyimizin temizlendiğine göre şeffaf folyomuzu uygulaya biliriz

folyomuzu öncelikle stop larımızın düz yerinden uygulamaya başlayarak kıvrımlı bölgeye doğru yol alıyoruz
Uygulama esnasında en ince noktayı sizlere söylüyorum elinize bir kredi kartı alın düz yerlerde hava baloncuğu kalmaması için üstünden sanki cam filmi çeker gibi kenarlara doğru hareketlerle içerde kalan havayı çıkarın ( varsa )
kıvrımlı yere geldiğimizde bir adet fön makinesi bizim en büyük yardımcımız oluyor kıvrımlı yerlere geldiğinizde folyoyu hafifce gerdirircesine fön makinasıyla birlikde uygulayın sıcak havanın etkisiyle uygulama esnasında folyonuzun ısı sayesinde kıvrımlarda kendisi şekil aldığını hissediyorsunuz hava baloncuğu kalmadından sonkez emin olrak folyonuzu stop unuzun tamammına yapıştırın.

uygulamızdan sonra artan folyomuzu stoplarımızın kenarlarından doğru falçatamız yardımıyla keselim

NOT:
-Uygulama esnasında 2 kişiydik tek basınıza fön makinası ve folyoyu gerdirmek biraz uğraştırıcı olabilir.

-Resimler bana ait değildir sadece uygulamayı anlatmak amacıyla kullandım

-Uygulamayı çift stop 20 ytl dediler vectra için arkadaş bi reklamcıdan bir metre almış 5 ytl ye 15 ytl bize gezmek için benzin parası

-
Anlatım bana aittir sadece resimler alıntıdır umarım yardımcı olabilmişimdir
-Saat 00.30 olmuş ben uyur hepinize iyi geceler