Gönderen Konu: Toyota Auris hakkında yardım  (Okunma sayısı 1006 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Toyota Auris hakkında yardım
« : Temmuz 20, 2020, 12:38:44 »
Öncelikler herkese merhabalar. Ben bir araç beğendim 2014 toyota auris 1.4 d-3d dizel otomatik. bugun gün içinde aracı expere götürüp sıkıntı çıkmadığı taktirde alacaktım fakat denilene göre aracı yıkama esnasında geri geri gelirken tampon hasar almış bu durumda tampon boyanıyormuş. Aracın hasarlı resimlerini istedim gönderdiler fakat araçtan çok anlamadığım için sizden bilgi almak istiyorum. Arka tampon demiri kırılmış ve bagaj iç sol alt kısımda macuna benzer sarımsı renkte birşeyler var biraz endişelendirdi beni. Sonradanmı yapıldı yoksa aracın orjinalindemi var emin olamadım sizin araçlarda da durum böylemidir. Resimleri görmek isteyenler olursa nasıl resim atacağım bu konuda bilgi verirseniz resimde paylaşabilirim. Herkese iyi çalışmalar.

Toyota Club Türkiye

Toyota Auris hakkında yardım
« : Temmuz 20, 2020, 12:38:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Auris hakkında yardım
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2020, 15:48:50 »
Hakan bey merhaba, öncelikle hakkınızda hayırlısı.. Araç arkadan darbe almış olduğu için çok sıkıntı yaratacak bir durum değil..Zaten tampon hasarı diyorsunuz. Ekspertize gösterirken bunu  belirtirsiniz, eğer darbe bagaja kadar gelmediyse bence çok sorun etmeyin..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Auris hakkında yardım
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2020, 21:42:37 »
Öncelikler herkese merhabalar. Ben bir araç beğendim 2014 toyota auris 1.4 d-3d dizel otomatik. bugun gün içinde aracı expere götürüp sıkıntı çıkmadığı taktirde alacaktım fakat denilene göre aracı yıkama esnasında geri geri gelirken tampon hasar almış bu durumda tampon boyanıyormuş. Aracın hasarlı resimlerini istedim gönderdiler fakat araçtan çok anlamadığım için sizden bilgi almak istiyorum. Arka tampon demiri kırılmış ve bagaj iç sol alt kısımda macuna benzer sarımsı renkte birşeyler var biraz endişelendirdi beni. Sonradanmı yapıldı yoksa aracın orjinalindemi var emin olamadım sizin araçlarda da durum böylemidir. Resimleri görmek isteyenler olursa nasıl resim atacağım bu konuda bilgi verirseniz resimde paylaşabilirim. Herkese iyi çalışmalar.
Hakan bey merhabalar almak istediniz aracı işini çok iyi yapan Exper şirketlerinden biri e götürün ve paradan kaçmayın tam teşekküllü expertiz yaptırın aynı zamanda bir motor ustasınada aracı dinletin zira şuanda piyasa çok kötü olmuş millet vicdanı cüzdana koymuş,tavsiyem tarcanlar oto ekspertizi Sami beyi arayıp aracın bulunduğu bölgede tavsiye edebileceği expertiz şirketi olup olmadığını sorun varsa yardımcı olurlar eğer yoksada netten güvenirliliği ispatlanmış şirketlere yöneliniz, düşündüğünüz araç sadece tampon hasarı varsa sıkıntı değil zaten plastik parça hasardan sayılmaz,resim eklemek için en az 10 msj sayısına ulaşmanız gerekli sonrasında msj yazma kutucuğunun altında ekler ve diğer seçenekler bölümünü tıklayarak foto ekleme yapabilirsiniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.