Gönderen Konu: LPG tankı sökülebilir mi ?  (Okunma sayısı 781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '98
  • 21 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
LPG tankı sökülebilir mi ?
« : Temmuz 19, 2020, 23:03:03 »
Arkadaşlar iyi forumlar. Aracımda lpg var fakat kullanmıyorum vanası kapalı ve elektrik bağlantıları bağlı değil. Eğer sökülebiliyorsa Sadece muayeneden muayeneye bağlarım. Komple söktürmek için yeniden planı çizilmesi tekrar muayenesi vs uğraşmak istemiyorum tankı söktürsem yeter. Tank sökülebilir mi?
Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.

Toyota Club Türkiye

LPG tankı sökülebilir mi ?
« : Temmuz 19, 2020, 23:03:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG tankı sökülebilir mi ?
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2020, 11:49:52 »
Arkadaşlar iyi forumlar. Aracımda lpg var fakat kullanmıyorum vanası kapalı ve elektrik bağlantıları bağlı değil. Eğer sökülebiliyorsa Sadece muayeneden muayeneye bağlarım. Komple söktürmek için yeniden planı çizilmesi tekrar muayenesi vs uğraşmak istemiyorum tankı söktürsem yeter. Tank sökülebilir mi?
İçindeki gaz bittikten sonra sökülmesi daha iyi olur bu şekilde de sökülebilir ama tehlikeli arz eder,öte yandan eğer araçta LPG varsa ve ruhsata işli ise muayenede gaz/benzin geçişleri kontrol edilir her iki sisteminde aktif olarak kullanılması gerekir,eğer lpg'yi kullanmak istemiyorsanız muayeneye yakın zamanda söktürüp tadilat projesi alıp muaneye girerseniz tek seferde benzinli hale dönüşüm yapmış aynı zamanda aracın genel muayenesini yapmış olursunuz,her seferinde sök tak derdinden kurtulabilirsiniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '98
  • 21 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG tankı sökülebilir mi ?
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2020, 00:38:10 »
Ümit Bey teşekkürler. Sizi hem kendi konularımda hemde başka kişilerin konularında sık sık görüyorum bilgi/tecrübe'lerinizi aktarıyorsunuz. Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyordum bende sanırım öyle yapacam
Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.