0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese iyi akşamlar. 2020 Temmuz ve ağustos teslim Toyota Corolla alanlar. Fiyat nedir? Ben ağustos teslim Toyota corolla flame x-pack 1.6 benzinli multidrive s 206 bin 500 tl aldım.
Merhaba,Corolla Dream MDS için bugün sözleşmeyi imzaladım. Aracıın 26 Ağustos'ta fabrikadan çıkacağını 27-28'inde gerekli aksesuarların takıldıktan sonra en geç 29'u itibariyle teslim edilebileceğini söylediler. Herkesin kazasız belasız kullanması dileğiyle.
İmzaladığınız sözleşmedeki rakam 29 ağustos 2020 tarihinde teslim alırken aynı kalacak mı? başka bir markada vatandaş bayide anlaşma yapıyor hatta kapora veriyor,1 dakika geçmeden 15.000.-tl zam geldi ,distribütör yaptı diyorlar ve gerekçeleri de şu,araç henüz gemide ve limandan inip bayiye gelip faturası kesilinceye kadar fiyat sabit olamaz diyorlar ve tabii ki vatandaş alımdan vazgeçiyor,bu günlerde olan bir olay.Eğer toyota her zaman ki gibi sözünde duruyorsa kocaman bir aferin.
Umut bey aracınız hayırlı olsun . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,. Aksesuarlar nedir? Fiyat dream için ne kadar?
Onur Bey, teşekkürler.Çok fazla aksesuar istememe rağmen özellikle bazılarını almanın zorunlu olduğunu söylediler. Esasen 180,5 liste fiyatlı Corolla Dream, metalik renk farkı ve aksesuarlar sonrası anahtar teslim fiyatı 187,250 oldu. Dışarıda alıp yaptırsam çok daha ucuza olabilecek olanlar var. Mesela sözleşme imzaladıktan sonra Karter muhafazanın yan sanayilerinin yarı fiyatına olduğunu gördüm. Açıkcası benim için araç bulmak o kadar zor oldu ki dış ve iç renk de istediğim gibi denk gelince üçe beşe bakmadan ufak bir pazarlık sonrası evet dedim.Toyota Protect Garanti Spesiyal (Israrla zorunlu tutuldu)Cam Filmi (Ön-Arka)Karter MuhafazaKauçuk Paspas + Bagaj Havuzu Led FarlarÖn-Arka Park SensörüKapı Kilitleme
Hadi digerleri neyse de ön arka cam filmi nedir?. Zaten ön cam filmi yasak..
Başka bir yerde aracı lpg li vermek istiyorlar ve landirenzo için 7.000 tl talep ediyorlar şeklinde okudum,aksesuarları bir nebze anlamak mümkün ama lpg istemeyene dayatmak ve alırsan böyle demek pek hoş değil..Size de teklif edildi ve zorunlusunuz denildi mi?
ön arka derken ön yan camlar ve arka taraf demek istendi sanırım. Ön cama yapan yetkili bayi görmedim.
Evet bende denk geldim babam ve kuzenim için araç araştırması yaparken Toyota bayisinin biri sözde kampanyalı adı altında LPG'li almak zorundasınız diyerek dayatma yaptı,bende böyle bir hakkınız yok siz kazanç elde etmeye çalışıyorsunuz diyerek telefonu kapadım,Çünkü taktıkları kit hayatta 7000 TL etmez.
Hayır, zorunlu tutulmadı. LPG ileride düşünülebilir, ama daha iyi ikameleri varken Landirenzo'nun 6800 TL fiyatı ile akıllı bir seçim olmadığını düşünüyorum.Evet, yan camlar.Birebir görüşmede daha ılımlı olabiliyorlar. Almak istiyorsanız şansınızı yüz yüze deneyebilirsiniz.
Şuan güncel fiyatlar toyota resmi sitesinde güncelleniyor yazıyor. Fiyatlarda zamlanmalar mı oluyor acaba bilen varmı. Bu son ÖTV Vergi zamlamaların bir etkisi mi var acaba