Gönderen Konu: Toyota corolla 2020 temmuz ve ağustos teslim araç alanlar  (Okunma sayısı 3085 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '20
  • 3 kere teşekkür edildi
Herkese iyi akşamlar. 2020 Temmuz ve ağustos teslim Toyota Corolla alanlar. Fiyat nedir?
Ben ağustos teslim Toyota corolla flame x-pack 1.6 benzinli multidrive s 206 bin 500 tl aldım.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota corolla 2020 temmuz ve ağustos teslim araç alanlar
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2020, 23:18:24 »
Herkese iyi akşamlar. 2020 Temmuz ve ağustos teslim Toyota Corolla alanlar. Fiyat nedir?
Ben ağustos teslim Toyota corolla flame x-pack 1.6 benzinli multidrive s 206 bin 500 tl aldım.
Aracınız hayırlı olsun,biz Haziran 22 de teslim aldık 1.6 flame x pack paket şampanya rengi 188000 e
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '24
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 17, 2020, 19:30:46 »
Merhaba,

Corolla Dream MDS için bugün sözleşmeyi imzaladım. Aracıın 26 Ağustos'ta fabrikadan çıkacağını 27-28'inde gerekli aksesuarların takıldıktan sonra en geç 29'u itibariyle teslim edilebileceğini söylediler. Herkesin kazasız belasız kullanması dileğiyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2020, 21:01:26 »
Merhaba,

Corolla Dream MDS için bugün sözleşmeyi imzaladım. Aracıın 26 Ağustos'ta fabrikadan çıkacağını 27-28'inde gerekli aksesuarların takıldıktan sonra en geç 29'u itibariyle teslim edilebileceğini söylediler. Herkesin kazasız belasız kullanması dileğiyle.

Umut bey, aracınızı hayırlısı ile teslim alır ve sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah, fiatını  öğrenebilirmiyiz. Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 17, 2020, 23:20:41 »
Merhaba,

İmzaladığınız sözleşmedeki rakam 29 ağustos 2020 tarihinde teslim alırken aynı kalacak mı? başka bir markada vatandaş bayide anlaşma yapıyor hatta kapora veriyor,1 dakika geçmeden 15.000.-tl zam geldi ,distribütör yaptı diyorlar ve gerekçeleri de şu,araç henüz gemide ve limandan inip bayiye gelip faturası kesilinceye kadar fiyat sabit olamaz diyorlar ve tabii ki vatandaş alımdan vazgeçiyor,bu günlerde olan bir olay.Eğer toyota her zaman ki gibi sözünde duruyorsa kocaman bir aferin.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 19, 2020, 13:53:33 »
İmzaladığınız sözleşmedeki rakam 29 ağustos 2020 tarihinde teslim alırken aynı kalacak mı? başka bir markada vatandaş bayide anlaşma yapıyor hatta kapora veriyor,1 dakika geçmeden 15.000.-tl zam geldi ,distribütör yaptı diyorlar ve gerekçeleri de şu,araç henüz gemide ve limandan inip bayiye gelip faturası kesilinceye kadar fiyat sabit olamaz diyorlar ve tabii ki vatandaş alımdan vazgeçiyor,bu günlerde olan bir olay.Eğer toyota her zaman ki gibi sözünde duruyorsa kocaman bir aferin.

Tokay Bey, başka markalar özelinde bilmiyorum ama Toyota için de aracı almak çok kolay olmadı. Uzunca süren araştırmalar ve gezmeler sonunda İstanbul'dan temin edebildim. Gerek bayilerden, gerekse yakın çevremden edindiğim izlenim sizinle aynı yönde.

Ayrıca özel sebeplerle sık sık Ankara'ya gidip geliyorum. Toyota Türkiye ile görüşmemde birkaç ay önceden kapora alınmadığı yönündeki konuşmalara rağmen Ankara Efe Bayi'de bir satış danışmanı Temmuz Ayı'nda Ekim ayı için kapora almak istedi. Kibarca reddettim. :) Ankara ALJ ise benden önceki beyefendiyle kapora konusunda anlaşıp bana şu anda araç yok dedi. Yine de ALJ çok daha ılımlıydı. Fiyat konusunda ise kapora ile aynı ay içindeki teslimatlara fiyat sabitleme yapıldığı söylendi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 19, 2020, 14:55:21 »
2019 nisan teslim fiyatı 152 bin tl'den almıştık babama. 1.6 passion x pack. bir yılda 50 bin tl den fazla zam gelmiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 20, 2020, 00:30:05 »
Umut bey aracınız hayırlı olsun . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,. Aksesuarlar nedir? Fiyat dream için ne kadar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 22, 2020, 15:56:42 »
Umut bey aracınız hayırlı olsun . Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,. Aksesuarlar nedir? Fiyat dream için ne kadar?

Onur Bey, teşekkürler.

Çok fazla aksesuar istememe rağmen özellikle bazılarını almanın zorunlu olduğunu söylediler. Esasen 180,5 liste fiyatlı Corolla Dream, metalik renk farkı ve aksesuarlar sonrası anahtar teslim fiyatı 187,250 oldu. Dışarıda alıp yaptırsam çok daha ucuza olabilecek olanlar var. Mesela sözleşme imzaladıktan sonra Karter muhafazanın yan sanayilerinin yarı fiyatına olduğunu gördüm. Açıkcası benim için araç bulmak o kadar zor oldu ki dış ve iç renk de istediğim gibi denk gelince üçe beşe bakmadan ufak bir pazarlık sonrası evet dedim.

Toyota Protect
Garanti Spesiyal (Israrla zorunlu tutuldu)
Cam Filmi (Ön-Arka Yan Camlar)
Karter Muhafaza
Kauçuk Paspas + Bagaj Havuzu
Led Farlar
Ön-Arka Park Sensörü
Kapı Kilitleme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2020, 17:53:05 »
Onur Bey, teşekkürler.

Çok fazla aksesuar istememe rağmen özellikle bazılarını almanın zorunlu olduğunu söylediler. Esasen 180,5 liste fiyatlı Corolla Dream, metalik renk farkı ve aksesuarlar sonrası anahtar teslim fiyatı 187,250 oldu. Dışarıda alıp yaptırsam çok daha ucuza olabilecek olanlar var. Mesela sözleşme imzaladıktan sonra Karter muhafazanın yan sanayilerinin yarı fiyatına olduğunu gördüm. Açıkcası benim için araç bulmak o kadar zor oldu ki dış ve iç renk de istediğim gibi denk gelince üçe beşe bakmadan ufak bir pazarlık sonrası evet dedim.

Toyota Protect
Garanti Spesiyal (Israrla zorunlu tutuldu)
Cam Filmi (Ön-Arka)
Karter Muhafaza
Kauçuk Paspas + Bagaj Havuzu
Led Farlar
Ön-Arka Park Sensörü
Kapı Kilitleme

+7250 tl ile kurtulduğunuza şükredin bence. :D Gayet uygun. Güzel eklentiler pişman olmazsınız.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 22, 2020, 18:13:17 »
Başka bir yerde aracı lpg li vermek istiyorlar ve landirenzo için 7.000 tl talep ediyorlar şeklinde okudum,aksesuarları bir nebze anlamak mümkün ama lpg istemeyene dayatmak ve alırsan böyle demek pek hoş değil..Size de teklif edildi ve zorunlusunuz denildi mi?
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 22, 2020, 18:23:49 »
Hadi digerleri neyse de ön arka cam filmi nedir?. Zaten ön cam filmi yasak..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 22, 2020, 19:44:41 »
Hadi digerleri neyse de ön arka cam filmi nedir?. Zaten ön cam filmi yasak..
ön arka derken ön yan camlar ve arka taraf demek istendi sanırım. Ön cama yapan yetkili bayi görmedim.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2020, 21:52:34 »
Başka bir yerde aracı lpg li vermek istiyorlar ve landirenzo için 7.000 tl talep ediyorlar şeklinde okudum,aksesuarları bir nebze anlamak mümkün ama lpg istemeyene dayatmak ve alırsan böyle demek pek hoş değil..Size de teklif edildi ve zorunlusunuz denildi mi?
Evet bende denk geldim babam ve kuzenim için araç araştırması yaparken Toyota bayisinin biri sözde kampanyalı adı altında LPG'li almak zorundasınız diyerek dayatma yaptı,bende böyle bir hakkınız yok siz kazanç elde etmeye çalışıyorsunuz diyerek telefonu kapadım,
Çünkü taktıkları kit hayatta 7000 TL etmez.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 24 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2020, 23:48:41 »

Hayır, zorunlu tutulmadı. LPG ileride düşünülebilir, ama daha iyi ikameleri varken Landirenzo'nun 6800 TL fiyatı ile akıllı bir seçim olmadığını düşünüyorum.

ön arka derken ön yan camlar ve arka taraf demek istendi sanırım. Ön cama yapan yetkili bayi görmedim.

Evet, yan camlar.

Evet bende denk geldim babam ve kuzenim için araç araştırması yaparken Toyota bayisinin biri sözde kampanyalı adı altında LPG'li almak zorundasınız diyerek dayatma yaptı,bende böyle bir hakkınız yok siz kazanç elde etmeye çalışıyorsunuz diyerek telefonu kapadım,
Çünkü taktıkları kit hayatta 7000 TL etmez.

Birebir görüşmede daha ılımlı olabiliyorlar. Almak istiyorsanız şansınızı yüz yüze deneyebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2020, 00:02:35 »
Hayır, zorunlu tutulmadı. LPG ileride düşünülebilir, ama daha iyi ikameleri varken Landirenzo'nun 6800 TL fiyatı ile akıllı bir seçim olmadığını düşünüyorum.

Evet, yan camlar.

Birebir görüşmede daha ılımlı olabiliyorlar. Almak istiyorsanız şansınızı yüz yüze deneyebilirsiniz.
Yüz yüze görüştüm yine aynısını dediler bende başka bayiden aldım yani şuan aracı aldık ve gerçekten araç çok iyi olmuş E160 kasayıda kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim araç her yönden çok iyileştirilmiş.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #16 : Eylül 04, 2020, 18:39:57 »
 26 Ağustosta Corolla 1.6 Dream MDS aracımı 180.500 tl teslim aldım. Satış temsilcisi 4 bin tl aksesuar için ısrarcıydı ama sağolsun sonunda aksesuarsız alabildik.  Araç içerisinden kauçuk ve halı paspas, yangın tüpü ve lastik tamir kiti çıktı. Herkese mi veriliyor bilmiyorum. Akşam aracımın sol geri vites ikaz lambasının yanmadığını farkettim. Bayi tüm araçlarda böyle olduğunu söyledi. Doğru mudur ? :)
 Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
 Edit : Haziran ayının sonlarında 10 bin kapora vermiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #17 : Eylül 05, 2020, 00:47:29 »
Şuan güncel fiyatlar toyota resmi sitesinde güncelleniyor yazıyor. Fiyatlarda zamlanmalar mı oluyor acaba bilen varmı. Bu son ÖTV Vergi zamlamaların bir etkisi mi var acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Eylül 05, 2020, 02:28:50 »
Şuan güncel fiyatlar toyota resmi sitesinde güncelleniyor yazıyor. Fiyatlarda zamlanmalar mı oluyor acaba bilen varmı. Bu son ÖTV Vergi zamlamaların bir etkisi mi var acaba
Her ay düzenli olarak güncellenir zaten pek nadir aynı kalır,sitedeki fiyatlara pek aldanmayın direk bayileri arayarak veya giderek fiyat alın.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 15, 2020, 17:20:53 »
Arkadaşlar merhaba. Aydın Toyota Bayisinden sözleşme tarihi baz alınmayacak şekilde bir sözleşme yapıp sıraya koyulduk. Aksesuar olarak bir talepte bulunmadık, satış temsilcisi de sadece şunları şu fiyata yaptırabilirsiniz diye belirtti sadece ve ısrarcı da olmadı. Açık söylemek gerekirse 1.6 Flame X-Pack MDS için o günkü fiyatı 201.250 lira üstünden anlaşma yaptık. Fakat dediğim gibi araç henüz gelmedi ve geldiği günkü fiyat geçerli olacak diye sözleşmeye eklediler.