0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız ile ilgili daha fazla bilgi verirseniz daha çok yardım alabilirsiniz.Kasislere vb. yerlere frenle girmeyin. BU gibi yerler öncesi frenaj sürecini bitirmeye çalışın.
Aracınız 4.2 lt yağ alıyor fazla değil eksik konulmuşAntifiriz değişimi olması gereken bir sekilde degisim yaptirdiniz mi bu da klimanin duzgun calismamasina bir sebep
Yağ ile ilgili bölümü Anıl arkadaşımız yanıtlamış diğer sorunlar titreşim fren diskleri deki eğrilikle alakalı disk kalınlığı yeterliyse torna işlemi ile çözülür (üzerinde torna yapan yerlere yaptırın) zira forya sarkması olan durumlarda foryanın sekmesine göre torna oluyor,Sola çekmesi rot ayarının düzgün yapılmadığını gösterir sorunun çözümü için iyi bir ön düzen ustasına gidin,Klimanın kısa süre soğutup sonrasında ılık hava vermesi kompresörü işaret eder veya başka bir elektronik sorun olabilir valfler vs belli süre sonra ısınmadan dolayı devre dışı kalıyor olabilir, bütün bu sorunların çözümü için İzmir'de oğuz otoya gidebilirsiniz.
cevabınız için teşekkür ederim,kasis öncesi frenimi bitirmeye çalışıyorum ama yollar bozuk oldugu icin pedalda sürekli bir titresim oluyor ve aracım sağa sola cok sallanıyor.daha fazla bilgi verirseniz derken ne kastettiğinizi anlamadım.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 16, 2020, 00:57:18cevap icin tesekkür ederim.Antifriz değişimi yaptırmadım,geçen yıl dereceyi sağlaması açısından üstüne ekleme yapmıştım.Fren hidroliği-lastik değişimine gittiğimde radyatör sıvısını da değiştirmeyi düşünüyorum direkt olarak boşaltıp yeni sıvıyı koymak yeterli midir ? yöntemi var mıdır? ayrıca klima radyatörünü de temizletecegim.Yağ secici uygulamadan baktım 3.9 litre yazıyor,en son yaptırdıgım yetkili servis faturasında ise iş emrine 3.9 litre yazılıp faturada 4lt parası kesilmiş.Kitapcındaki terimleri ise anlayamadım.
cevap icin tesekkür ederim..ön takım icin izmirde tavsiye edebileceginiz yer var mı?