0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar,Bende uzun zamandır Gear S3 kullanıyorum öncesinde ise Gear S kullanmıştım.Saat olarak çok memnunum, dediğiniz her özelliği karşılıyor.Kalp atışı,otomatik antreman alıgılama ,telefon görüşmesi ,mesaj okuma/yazma,telefondan kopma uyarısı vs bir sürü özellik var.Pil 2 gün gidiyor.Bixby Türkçe dil desteği yok maalesef.Sormak istediğiniz sorular olursa genede cevaplarımSelamlar
Mevcut, spor ike ilgili verileri gösteren, çelitli marka bileklikler içinde hangisini önerirsiniz, neden?Mi band 2 şarjı iyi gitmesinin yanında gübdüz ekran dış ortamda görünmüyor.
Bütçe ne kadar bilmiyorum ancak 200tl bandında mi5 ve galaxy fit2 var. Testlerde güneş ışığında ekran görüntüleri iyiydi. Eşim için yeni galaxy fit2 aldım ama daha inceleme fırsatım olmadı. Mi5'de 10 civarı sporu algılarken sadece 2 spor dalını öncelikli seçerken galaxy 95 spor dalından 10'unu otomatik algıladığından bahsediliyor.
Huawei Watch GT2 Satın aldım F/P olarak gayet güzel fakat bir kaç eksiği var.Gelen mesaj bildirimlerine sesli komut ile cevap verememe ve gelen mesajların içeriğini tam okuyamama.Onun haricinde uyku ölçümü yaptım gayet sağlıklı çalışıyor.Spor aktiviteleri de saatte telefon ile konuşma özelliği var karşı tarafın sesi gayet iyi geliyor benimde gayet iyi gidiyor.
Kan oksijen düzeyini vs ölçen varmış. Gatta Ekg özellikli bile duydum.Bahsettiğiniz seviyeler makul görünütor Erhan Bey, sonuçta pil değişemeyecek ve kullan at ürünler olacak gibi bunlar. Amaç, spor esnasında kalp ritim vs verilere ulaşmak.Bu arada Mi Band2 de temponun hemen ardından bileklik kalp atım hızını ölçemiyor, hata veriyor, ancak telefona bluetooth ile bağladığımda, sonradan telefondan okuyabiliyorum bu veriyi maks değeri altında. Normalde dururken ölçebiliyor.
Huawei Watch GT2 pro alsaydın anıl çok daha güzel, bakalım aklımda var nasipse alacağım
samsung watch 3 e bakın gayet iyi sonuç veriyor kampanya ile 2000tl altına almak mümkün
Kalp atışını ve stres seviyesini ölçüyorlar. Satürasyon değeri ölçümü fit2'de de mi5'de de yok maalesef. İzlediğim bir inceleme/karşılaştırma videosunda mi5'in bilekte takılı değilken de ölçüm yaptığı, fit2'nin ise bilekte olmadığında ölçümü durdurduğundan bahsedilmişti. Sonuçta ucuz cihazlar ne kadar para o kadar kaleteli sensör. Kanda ki oksijen seviyesini ölçen bir tane buldum. Ancak bildiğim marka değil, ne derece güvenli ölçüm yapar bilmek zor. https://www.hepsiburada.com/bakeey-c6t-vucut-sicakligi-kalp-hizi-kan-oksijen-monitoru-akilli-saat---kirmizi-yurt-disindan-p-HBV0000141D8M?magaza=Insma
Hakan abi, Kirin A1 çip setli Huawei Watch Gt2 Pro, Gt2, Honor Magic Watch 2, Honor Watch GS Pro bir ürün tercih etmeyeceksen (ki Watch GT2 Pro fiyatı klasmanında rakipsiz) Huawei Band 4 Pro veya Honor Band 5i tercih edebilirsin.
samsung watch 2 ve 3 te tansiyon ve ekg ile oksijen seviye kontrolü var, ancak türkiyede bu özellikler kapalı geliyor, telefon üstünden ufak bir güncelleme ile oksijen hariç hepsi çalışır oluyor, bu tip aletlerin sorunu basit kol bileklikleri gibi pillerinin dayanmaması benim watch 3 1.5 gun dayanıyor sensorlar açık iken