Gönderen Konu: 2013 premium park sensörü herşeyi görmüyor  (Okunma sayısı 816 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
2013 premium park sensörü herşeyi görmüyor
« : Temmuz 01, 2020, 20:43:41 »
Merhaba
2013 premıum araçtaki park sensorlerı bana çok zayıf veya çok duyarlı gibi gelmiyor kaldırımı gormuyo mesela geç ötüyor uzaktaki bırseyı görüyor ama yakındakıni gormuyo gorsede ses ikaz verip normale geçiyor yapmam gerekenleri bilmiyorum ayrıca 6 yıldır corolla kullanıyorum başka marka araçlarda kullandım onlar çok iyi we hassastı sorun tamponlar boyalı demişlerdi sensorlerdemı boyandı acaba yada nasıl kontrol edebiliriz saolın warolun

Toyota Club Türkiye

2013 premium park sensörü herşeyi görmüyor
« : Temmuz 01, 2020, 20:43:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 114500
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 premium park sensörü herşeyi görmüyor
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2020, 22:47:21 »
Hocam park sensörünün hassasiyet ya da mesafe ayari vardi diye hatirliyorum ama simdi kullanim klavuzunda bulamadim. Yarin araca inince bakip tarif etmeye calisirim

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 02, 2020, 17:17:10
Touch ekranda setup dedikten sonra ikinci sayfadaki arac bilgilerine tikliyoruz, toyota park assist ayarlarina geldiginizde orda sonar mesafe ayari var, belki sizin aracinizdaki sorun ordaki ayarlari degistirince duzelir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: 2013 premium park sensörü herşeyi görmüyor
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2020, 07:39:58 »
Bende öyle bir seçenek yok araç a tıkladıgımda araç özelleştirmesi klima kapılar felan var ışık sensorü var ben teşekkür ederim kitapçığa bakayım tekrardan